TSPSC VAS Hall Ticket 2023 bugün tspsc.gov.in adresinde yayınlanıyor, ayrıntılara buradan bakın

ManK

New member

HAYDERABAD: Telangana Eyalet Kamu Hizmeti Komisyonu (TSPSC) bugün Veteriner Asistanı (Sınıf A ve B) İşe Alım Sınavı için Kabul Kartını resmi web sitesinde yayınlayacak.
Sınava başvuran adaylar, aday girişi yoluyla – https://www.tspsc.gov.in/ – resmi web sitesinde çevrimiçi olarak giriş kartlarını kontrol edebilir ve indirebilirler.
TSPSC Veteriner Asistan Cerrah Sınavı (Amaç Tipi) 15-16 Mart 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Yazılı sınav Haydarabad’da yapılacaktır.
Komisyon, Eyalet Hükümetinin Hayvancılık Departmanındaki boş pozisyonları doldurmak için Veteriner Asistanı Cerrah (VAS) İşe Alım Sınavını yürütmektedir.
TSPSC VAS işe alımı için seçim süreci, yazılı bir sınav ve yüz yüze görüşme içerir.
TSPSC VAS alımı için yazılı sınav iki kağıttan oluşur: Kağıt I ve Kağıt II. Kağıt I, genel çalışmalar ve genel becerilerle ilgili sorulardan oluşurken, Kağıt II veterinerlik tıbbını kapsar. Her iki kağıt da 150 puandır ve her bir kağıdın süresi 150 dakikadır.
TSPSC VAS işe alım sınavı oldukça rekabetçi bir sınavdır ve adayların sınavı geçmek için iyi hazırlanmaları gerekir. Sınav modeli ve sınavda sorulan soru türleri hakkında fikir edinmek için önceki yılların resmi müfredatına ve soru kağıtlarına başvurabilirler.
Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar yüz yüze görüşmeye çağrılacak ve bu adayların iletişim becerileri, kişilikleri ve işe uygunlukları değerlendirilecektir. Nihai seçim, adayın hem yazılı sınavdaki hem de kişisel mülakattaki performansına bağlıdır.
TSPSC VAS alımı, Veterinerlik diplomasına sahip olan ve Telangana Eyalet Hükümeti Hayvancılık Departmanında çalışmak isteyen adaylar için harika bir fırsattır. Adaylar iyi hazırlanarak ve sınava girerek Telangana’da veteriner yardımcısı cerrah olarak işe girebilirler.
TSPSC VAS Salon Bileti 2023’ü indirmek için doğrudan bağlantı
TSPSC Veteriner Asistan Cerrah (VAS) Salon Bileti Nasıl İndirilir?
Adım 1: Telangana Eyalet Kamu Hizmeti Komisyonu’nun (TSPSC) https://www.tspsc.gov.in/ adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Ana sayfada “Salon Bileti” bölümünü bulun ve tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. “Veteriner Asistanı Cerrah (VAS) Sınavı için Salon Biletini İndirin” yazan bağlantıya bakın.
Adım 4: Bağlantıya tıklayın ve TSPSC Kimliğinizi, doğum tarihinizi ve diğer gerekli bilgileri girin.
Adım 5: Verileri girdikten sonra “Salon biletini indir” butonuna tıklayın.
Adım 6: TSPSC Veteriner Asistan Cerrah (VAS) salon biletiniz ekranda görüntülenecektir.
7. Adım: Adınız, sınav tarihi, sınav merkezi ve diğer önemli talimatlar dahil olmak üzere salon biletindeki tüm ayrıntıları dikkatlice kontrol edin.
8. Adım: Gelecekte başvurmak üzere mekan biletini indirin ve yazdırın.