YENİ DELHİ: Telangana Eyalet Kamu Hizmeti Komisyonu bugün, 27 Şubat 2023’te, çeşitli mühendislik bölümlerindeki yardımcı mühendis, belediye yardımcı mühendisi, mühendislik görevlisi ve yardımcı mühendislik görevlisi pozisyonları için TSPSC kabul kartını yayınladı.
Bu çeşitli pozisyonların sınavlarına girecek olan adaylar, kabul kartlarını TSPSC’nin resmi web sitesi – tspsc.gov.in’den indirebilirler.
Giriş kartını online olarak indirebilmek için adayların TSPSC kimlikleri ve doğum tarihleri ile resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir. Bunun için doğrudan bir bağlantı da adımların altında verilmiştir.
Nasıl indirilir TSPSC Giriş Kartı 2023?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. tspsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, mevcut ilgili bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada, kimlik bilgilerinizi yukarıda belirtildiği gibi girin.
Adım 4: TSPSC salon biletiniz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için bir kağıt kopyasını saklayın.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
TSPSC Giriş Kartı 2023
2023 TSPSC sınavının 5 Mart 2023 tarihinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılması planlanmıştır.
İşe alım kampanyası, organizasyondaki toplam 833 boş pozisyonu doldurmak için düzenleniyor. Bununla ilgili daha fazla ayrıntı ve güncelleme için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
Bu çeşitli pozisyonların sınavlarına girecek olan adaylar, kabul kartlarını TSPSC’nin resmi web sitesi – tspsc.gov.in’den indirebilirler.
Giriş kartını online olarak indirebilmek için adayların TSPSC kimlikleri ve doğum tarihleri ile resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir. Bunun için doğrudan bir bağlantı da adımların altında verilmiştir.
Nasıl indirilir TSPSC Giriş Kartı 2023?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. tspsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, mevcut ilgili bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada, kimlik bilgilerinizi yukarıda belirtildiği gibi girin.
Adım 4: TSPSC salon biletiniz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için bir kağıt kopyasını saklayın.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
TSPSC Giriş Kartı 2023
2023 TSPSC sınavının 5 Mart 2023 tarihinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılması planlanmıştır.
İşe alım kampanyası, organizasyondaki toplam 833 boş pozisyonu doldurmak için düzenleniyor. Bununla ilgili daha fazla ayrıntı ve güncelleme için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.