Telangana Eyalet Kamu Hizmeti Komisyonu (TSPSC), Tarım ve İşbirliği Departmanındaki Tarım Görevlisi pozisyonları için uygun adaylardan çevrimiçi başvuru davet etti. İlgilenen adaylar, 10 Ocak 2023 tarihinden itibaren resmi web sitesi – tspsc.gov.in adresindeki iş ilanlarına başvurabilirler.
Açık kontenjanlar için son başvuru tarihi 30 Ocak 2023 saat 17:00’dir. Adaylar, pozisyonlara nasıl başvuru yapacakları ile ilgili aşağıdaki yazıda belirtilen adım adım sürece başvurabilirler.
TSPSC İşe Alım 2022: Toplam kontenjan sayısı
Telangana’daki Tarım ve Kooperatifçilik Departmanında toplam 148 boş kadroyu doldurmak için işe alım kampanyası yürütülüyor.
Resmi bildirimi buradan okuyun
TSPSC Ziraat Memuru Alımı 2022: Uygunluk kriterleri
Yaş sınırı: Başvuru sahipleri, 1 Temmuz 2022 tarihinde 18 ile 44 yaşları arasında olmalıdır.
Eğitimsel yeterlilik: Hindistan Tarım Araştırmaları Konseyi tarafından akredite edilmiş tanınmış bir üniversiteden Tarım Bilimleri Lisans Derecesi / B.Sc (Hons) Tarım derecesine sahip olmayan hiçbir aday, doğrudan işe alım yoluyla Tarım Görevlisi pozisyonuna atanamaz.
TSPSC İşe Alım 2022’ye Nasıl Başvurulur?
Resmi web sitesini ziyaret edin – tspsc.gov.in
Ana sayfada, mevcut bağlantıya tıklayın. TSPSC 2022 İşe Alım iş başvurusu.
Kimlik bilgilerinizi girin ve başvuru formunu doldurup gönderin.
Gerekli ve gerekli tüm belgeleri yükleyin.
Uygulamayı indirin ve daha sonra kullanmak üzere kaydedin.
TSPSC 2022 İşe Alım Maliyeti
Adayların 200 Rs başvuru ücretini ve 120 Rs sınav ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ancak, tüm işsizlerin sınav ücreti ödemesine izin verilmemektedir.
Açık kontenjanlar için son başvuru tarihi 30 Ocak 2023 saat 17:00’dir. Adaylar, pozisyonlara nasıl başvuru yapacakları ile ilgili aşağıdaki yazıda belirtilen adım adım sürece başvurabilirler.
TSPSC İşe Alım 2022: Toplam kontenjan sayısı
Telangana’daki Tarım ve Kooperatifçilik Departmanında toplam 148 boş kadroyu doldurmak için işe alım kampanyası yürütülüyor.
Resmi bildirimi buradan okuyun
TSPSC Ziraat Memuru Alımı 2022: Uygunluk kriterleri
Yaş sınırı: Başvuru sahipleri, 1 Temmuz 2022 tarihinde 18 ile 44 yaşları arasında olmalıdır.
Eğitimsel yeterlilik: Hindistan Tarım Araştırmaları Konseyi tarafından akredite edilmiş tanınmış bir üniversiteden Tarım Bilimleri Lisans Derecesi / B.Sc (Hons) Tarım derecesine sahip olmayan hiçbir aday, doğrudan işe alım yoluyla Tarım Görevlisi pozisyonuna atanamaz.
TSPSC İşe Alım 2022’ye Nasıl Başvurulur?
Resmi web sitesini ziyaret edin – tspsc.gov.in
Ana sayfada, mevcut bağlantıya tıklayın. TSPSC 2022 İşe Alım iş başvurusu.
Kimlik bilgilerinizi girin ve başvuru formunu doldurup gönderin.
Gerekli ve gerekli tüm belgeleri yükleyin.
Uygulamayı indirin ve daha sonra kullanmak üzere kaydedin.
TSPSC 2022 İşe Alım Maliyeti
Adayların 200 Rs başvuru ücretini ve 120 Rs sınav ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ancak, tüm işsizlerin sınav ücreti ödemesine izin verilmemektedir.