tspsc.gov.in adresinde yayınlanan TSPSC AEE Salon Bileti 2023, nasıl indirilir

ManK

New member

YENİ DELHİ: Telangana Eyalet Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı TSPSC AEE Salon Bileti 2023 bugün yani 16 Ocak. Yönetici Mühendis Yardımcısı sınavına girecek adaylar, kabul kartlarını resmi web sitesi olan tspsc.gov.in adresinden indirebilirler.
TSPSC AEE sınavının 22 Ocak 2023’te Telangana’daki çeşitli sınav merkezlerinde yapılması planlanıyor. Sonuçları online olarak kontrol etmek için adayların TSPSC kimlikleri ve doğum tarihleri ile giriş yapmaları gerekmektedir.
Adaylar başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler. TSPSC AEE Erişim Kartı 2023 çevrimiçi veya buradaki doğrudan bağlantıya tıklayın.
Mekan biletini indirmek için doğrudan bağlantı
TSPSC AEE Salon Bileti 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – tspsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “ÇEŞİTLİ MÜHENDİSLİK BÖLÜMLERİNDE YÖNETİCİ MÜHENDİS YARDIMCISI İŞE ALIMI İÇİN SALON BİLETİ” yazan linke tıklayınız.
Adım 3: Yeni bir sayfada, TSPSC ID ve doğum tarihi gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin TSPSC AEE 2023 erişim kartı ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere çıktısını alın.
İşe alım kampanyası, Yönetici Mühendis Yardımcısı pozisyonu için toplam 1540 açık pozisyonun doldurulmasını amaçlamaktadır. Aynı adaylar hakkında daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.