YENİ DELHİ: Telangana Eyaleti Kamu Hizmeti Komisyonu, TSPSC AEE Sınavı 2023 22 Ocak 2023 tarihinde eyalet genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde. Şimdi Mühendis Yardımcılığı sınavına giren adaylar başvurularını bekliyor. TSPSC AEE Cevap Anahtarı 2023. Yayınlandıktan sonra, resmi web sitesi olan tspsc.gov.in’de kullanıma sunulacaktır.
Komisyon, yayınlanmak üzere henüz bir tarih açıklamadı. TSPSC Yönetici Mühendis Yardımcısı anahtarı yanıtlıyor. Bu nedenle adaylara, bu konudaki güncellemeler için resmi web sitesini kontrol etmeye devam etmeleri ve sahte haberlere inanmamaları tavsiye edilir.
TSPSC AEE Cevap Anahtarı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesine gidin. tspsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, aşağıdakiler için mevcut bağlantıya tıklayın: TSPSC AEE 2023 cevap anahtarı Bildirimler sekmesi altında.
Adım 3: Ön cevap anahtarı ekranda görünecektir.
Adım 4: Aynısını indirin ve gerekirse bir çıktı alın.
Adım 5: Yanıtlarınızı, yayınlandıktan sonra ön yanıt anahtarıyla karşılaştırın.
Bu işe alım kampanyası, Yönetici Mühendis Yardımcıları için toplam 1540 pozisyonun doldurulması için yürütülmektedir.
Raporlara göre, bu kez açık yönetici mühendis yardımcısı pozisyonları için CBT sınavına 5 lakhs adayı katıldı. Seçim süreci, çevrimiçi araştırma ve belge doğrulama olmak üzere iki adımdan oluşur.
Bununla ilgili diğer ayrıntılar için adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler.