TSPSC 1. Grup Sonucu 2022 tspsc.gov.in adresinde Açıklandı, Sonuç PDF’sini Buradan İndirin

ManK

New member

TSPSC Grup 1 Ön Eleme Sonucu 2022: Telangana Eyaleti Kamu Hizmeti Komisyonu, TSPSC Prelims Grup 1 Sonucu 2022’yi yayınladı. Ön eleme sınavına giren adaylar, sonuçlarını resmi internet sitesinden öğrenebilirler. tspsc.gov.in.
TSPSC 1. Grup Ön Hazırlık Sınavı 2022, 16 Ekim 2022 tarihinde 10:30 – 13:00 saatleri arasında Telangana Eyaletinin 33 ilçe merkezinin tamamında yapılmıştır. Devletin kuruluşundan bu yana ilk kez 1. Grup işe alımların gerçekleşmesiyle, sınav toplu olarak başvuruların ilgisini çekti. Sınava toplam 3.80 lakh başvuran başvurdu ve bunlardan 2.86.051 aday sınava girdi. Bu işe alım kampanyası ile TSPSC, 503 kişilik boşluğu doldurmak istiyor.
Grup-I Prelims sınavında seçilen adaylar artık Haziran 2023 ayı için planlanan ana sınavda yer alacaktır. Yazılı (ana) sınav (geleneksel tip), (6) zorunlu ödevden ve bir yeterlilik sınavı olan Genel İngilizce ödevinden oluşur. BT.

İndirme: {link: Telangana Grup 1 Sonuç 2022
Nasıl indirilir TSPSC Grup 1 sonucu 2022
1. Adım. tspsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, TSPSC Grup 1 ön sonuç bağlantısına tıklayın
3. Adım. Ekranda 1. grup ön elemelerinin sonucunun bir PDF dosyası açılacaktır.
4. Adım. Rulo numaranızı ve listeyi kontrol edin ve indirin
Adım 5. İleride başvurmak için sonucu yazdırın
TSPSC Grup 1 sınavı eyalet genelinde 33 ilçede 1.019 sınav merkezinde gerçekleştirildi. Bunların arasında Medchal, 51.931 adayın başvurduğu en yüksek kaydı gördü. En az aday 1.933 adayla Mulugu ilçesinden geldi.