TS LAWCET, PGLCET 2023 Kayıtları lawcet.tsche.ac.in adresinde Başlıyor, Hemen Başvur

ManK

New member

YENİ DELHİ: Osmaniye ÜniversitesiHaydarabad başladı TS YASA 2023 Ve TS PGLCET 2023 başvurusu 2 Mart 2023’te bugün süreç. İlgilenen ve uygun olan adaylar, lawcet.tsche.ac.in adlı resmi web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilir.
Online başvuru formlarının teslimi için son tarih 06 Nisan 2023’tür. Başvuru yapmak isteyen adayların, başvuru formlarını teslim etmek için son tarihe kadar beklememeleri, bunun gibi son gün sorunlarıyla karşılaşmamak için en erken başvurularını yapmaları tavsiye edilir. sunucu kapalı veya web sitesi çökmesi.
TS LAWCET 2023 (3-YDC & 5-YDC) ve TS PGLCET 2023 LL.M.), Telangana Devlet Yüksek Öğrenim Kurumu (TSCHE) adına Osmania Üniversitesi tarafından 25 Mayıs 2023 tarihinde uygulanması planlanmaktadır.

Mesajı kontrol et

TS LAWCET, PGLCET 2023’e Nasıl Kayıt Olunur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. lawcet.tsche.ac.in
2. Adım: Ana sayfada ‘1. Adım: Başvuru ücretini ödeyin’ seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Tüm bilgilerinizi girin ve çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Adım 4: Başvuru formunu doldurmaya devam edin.
Adım 5: Gerekli alanları doldurun ve formu gönderin.
Adım 6: Başvuru formunu indirin ve ileride kullanmak üzere saklayın.
Doğrudan bağlantı: Şimdi buraya başvur
TS LAWCET 2023 için Uygunluk Kriterleri
3 yıllık LL.B. Program: Başvuru sahibi, Genel kategori için genel notların %45’i, OBC için %42 ve SC/ST için %40 ile tanınmış bir üniversiteden veya başka bir sınavdan Yüksek Lisans Derecesine (10+2+3 modeli) sahip olmalıdır. .
5 yıl LL.B. Program: Aday, Genel Kategori için %45, OBC için %42 ve SC/ST için %40 toplam puanla iki yıllık bir Interexam (10+2 modeli) veya eşdeğer başka bir sınavı geçmiş olmalıdır.
TS PGLCET 2023 için Uygunluk Kriterleri
Adayın LL.B./BL 3/5 yıl derecesine sahip olması gerekir ve LL.B./BL final sınavlarına giren adaylar da başvurabilir.
TS LAWCET, PGLCET 2023 Başvuru Ücreti
TS LAWCET 2023 kayıt ücreti SC/ST ve PH adayları için 600 Rs, OC ve BC adayları için 900 Rs’dir.
TS PGLCET 2023 kayıt ücreti SC/ST & PH adayları için 900 Rs ve OC & BC adayları için 1100 Rs’dir.
Daha fazla bilgi için, adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri veya ayrıntılı duyuruyu görüntülemeleri önerilir.