TSBIE 2023 Salonlar Arası Bilet: Telangana Eyaleti Ara Sınav Kurulu (TSBIE), yakında yıllık sınavlar için 2023 TSBIE Salonlar Arası Biletlerini piyasaya sürecek gibi görünüyor.
2023 TS Inter birinci ve ikinci sınıf sınavlarına başvuran adaylar, salon biletlerini resmi web sitesi olan tsbie.cgg.gov.in adresinden kontrol edebilir ve indirebilir.
15 Mart 2023 tarihinden itibaren TS Inter 1. ve 2. yıl teori sınavları 2023 için giriş biletleri düzenlendi. Inter 1. yıl sınavı 3 Nisan’da, Inter 2. yıl sınavı 4 Nisan 2023’te sona eriyor. TS Inter Zaman Tablosu 2023, 19 Aralık 2022’de yayınlandı.
AYRICA KONTROL EDİN: TS Inter Hall Bilet 2023 nasıl indirilir?
Not: Öğrenciler giriş biletlerini ilgili okullarından almalıdır. Okul yetkilileri, resmi siteden TSBIE sınav giriş kartını indirerek öğrencilere TS Inter 1. ve 2. sınıf giriş kartlarını teslim alma tarih ve saatini bildirmelidir.
Ötesinde Geçici kamu soruşturması teori sınavları, TS Inter uygulama sınavları 15 Şubat 2023 tarihinden 2 Mart 2023 tarihine kadar alınmıştır.
TS Inter Hall Biletlerini indirmek için doğrudan bağlantı 2023
TSBIE Salonlar Arası Bilet 2023 nasıl indirilir?
1. Adım: tsbie.cgg.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada TS Inter 1. ve 2. yıl giriş biletleri için mevcut olan linke tıklayınız.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi giriniz.
Adım 4: TSBIE 1. ve 2. Yıl Salon Biletiniz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
TSBIE Kabul Kartı 2023 için Kontrol Edilecek Ayrıntılar