Trump Ukrayna hakkında: Başlamamalısın, kabul edebilirdin. Ve seçimler çağrısında bulundu

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Çok hayal kırıklığına uğradım, bir şehirleri olmadığını söylemedim, dedi Trump, Florid'deki MAR-A-Lago tesisinde bir termerde dedi. ABD Başkanı, iyi bir müzakere çatışması elde edemediğini, uçuşlara çıkabileceğini veya zemini veya insan hayatını kaybetmeyeceğini söyledi.

Bu kurdu çok fazla bitirmeyi düşünüyorum ve sanırım yapabilirim. Ama bugün davet edilmediğimizi duydum. Her zaman seni yıllarca alıyorsun. TM ile asla almamalısınız. Kabul edebilirsin, diye ekledi.

Trump ayrıca Başkan'ın seçimlerini karşılamak için Zelenka üzerinde baskı yaptı ve Moskova Klovy Padavk Moskova'dan birini tekrarladı.

Trump, seçimlerin Ukrayna'yı silmediği bir durumumuz var, ilk kez var ve Tamnho'nun dul eşi derecelendirmesinin bir Tyi yüzdesine düştüğünü söyledi. Ve bunun için yanlışlıkla, gerçeği bilmiyordu. Zelenka'nın Ukrayna'nın yüzde 52'sini desteklediği Ocak ayında Kyevian Enstitüsü Enstitüsü (KIIS) UVD nesnesi.

Yüzyılın iktidarı olan Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Yeşil'in gayri meşru olması zor, çünkü Mandt ve belgeleri imzalama gücü üzerinden.

Zelenko'nun PT fonksiyonel dönemleri geçen yıl Kvtno'da baktı. Ukrayna hikayeleri, dünyanın 2022'de Rusya'nın Putinv'e saldırdığını ter söylediği bir ekleme sırasında olağan seçimleri yasaklıyor.

Ukrayna Başkanıyım, çünkü insanların yüzde 73'ü oy kullandı. Ve bugün ben başkanım, çünkü nüfusun çoğu ülkeyi destekliyor. Ben bir vatanseverim, ülke Nai'ye sahip olan insanlarla aynı, ARD için bir Ternm röportajında yeşil yemek.

Tabii ki, Rusya kurtulmak istiyor. Mon U fiziksel olarak değil, kurtların tutuklanmasına göre değil, politik olarak. Ve bu oldukça anlaşılabilir, çünkü Putin için rahatsız olan çok rahatsız edici avcılarım, ekledi.

Kiev'in şimdiye kadarki sert eleştirisi

Trump, Rusya'nın bir şeyler almak istediğini söyledi, vahşi barbarlığı durdurmak istediğini söyledi. Başkan olsaydı Ukrayna'daki kurtun asla başkan olmayacağını yineledi. Gazetüs'teki TM'ye kıyasla Ukrayna'ya intikam.

Sadskm Rijda'daki yeşil Amerikan-rusk röportajları, Kurtları sona erdirme çabalarının sadece doğru olması ve Ukrayna ve Avrupa ülkeleri tarafından şaşkına dönmesi gerektiğini eleştirdi. Rusya ve ABD'nin fazlası arasında görüşmeler kazanılıyor. Ukrayna hakkında Ukrayna olmadan, dedi.

Denke The New York Times'a göre, bölgesel Zelenskho eleştirisini acımasızca sürgün etti. Trump ne olacak, Rusya komşu ülkeyi harap eden kurttan sorumlu değil. Şehir, Ukrayna'nın Rus istilası altında olduğunu ileri sürüyor. Mektupta, Trump'ın çatışmasıyla ilgili raporlarla dinlemek, gerçekliğin Ukrayna'ya kesinlikle yabancı olacak yüksek bir versiyonu anlamına geliyordu.

Portl Politico, Trump'ın ayını Ukrayna'ya ilk eleştirisi olarak işaretledi.

Açlığında Trump, Rusya'yı geçmişin saldırgan bir AUV olarak asla duymaz. En azından Vin Ukrayna'nın duvarının olduğunu gösterdi. ABD'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerine gitmek için bir röportajda Zeletskm için kurttan asla ayrılmak zorunda kalmadı.

Ve Avrupa alanı ile MVA birimleri

Trump ayrıca Mar-a-lag'da, eğer Avrupa Ukrayna'ya mov birimleri göndermek istiyorsa, Avrupa'ya karşı olmayacağını derinleştirdi, böylece MOV durumunda Rusya ile hemfikir olması durumunda sınırsız bir garanti sağlayacaklardı.

Bir Avrupalı bunu yapmak istiyorsa, harika olurdu. Trump, oraya kimseyi göndermek zorunda kalmayacağız, çünkü çok uzaktayız, dedi Trump.

Avrupa'da Avrupa'da birlik yok. SVS, Fransa, Britnie veya Hidland'ı ona göndermeye istekli olurdu, ancak Polonya, ama açıklığı.

Trump'ın Dalla'daki yönetimi, N'ye göre Ukrayna'nın topraklarını kaybedebileceğini ve NATO'daki Lentem ile terlemeyeceğini gösterdi. Nov Trump'ın Axios web sitesine göre sözleri sadece Kiev müttefiklerinin endişelerini derinleştiriyor, Washington'un Moskova'nın yanındaki MRU PIDV'nin önünde.