TRB, trb.tn.nic.in adresinde TN TET Paper I için işaret listesi 2022’yi yayınladı, buradan indirin

ManK

New member
Tamil Nadu’daki öğretmenler için işe alım kurulu Sınavı geçen adayların puan listelerini açıkladı. Tamil Nadu Öğretmenleri için Yetenek Testi (TNTET) – Makale-I-2022.
Adaylar, TN TET Paper 1 not listesini http://trb.tn.nic.in resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir. Artık adaylar sertifikayı Öğretmen Alım Kurulu’nun resmi web sitesinden üç ay içinde indirebilirler: www.trb.tn.nic.in.
Adaylara 24-27 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzeltme yapma veya başvurularını düzenleme fırsatı verildi. Bu nedenle kurul, adayların sonuç açıklandıktan sonra başvuruda düzeltme talepleri üzerine herhangi bir işlem yapmayacaktır.
Artık sadece adayların başvurularında sundukları verilere dayanarak, sertifika oluşturulmuş ve web sitesinde yayınlanmıştır. İşe Alım Komitesi Öğretmenleri Teachers Yeterlilik Testi I’i geçen adaylar için web sitesi.
TN TRB, nihai cevap anahtarını ve sonucu 8 Aralık 2022’de yayınladı.
TNTET-2022 Tebliği-I’de Öğretmen Alım Kurulu tarafından 14 Ekim 2022 – 19 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılan Bilgisayar Destekli Sınava her iki oturumda da yaklaşık 1.53.233 aday katıldı.
Bu CBT sınavına 21.543 aday hak kazandı. TNTET 2022 Kağıt-I Sınavına katılan tüm adayların aldıkları puanlar 7 Aralık 2022 tarihinde TRB internet sitesinde yayınlanacaktır.
TN TET Paper-I’e hak kazanan adaylar, IV. Sınıf öğrencilerine ders vermeye hak kazanırlar. Yalnızca Higher Secondary’yi ilgili notlarla bitiren ve 2 yaşındaki D.El.Ed’in son yılında geçen/görünen veya 4 yaşındaki B.El.Ed’in son yılında geçen/görünen veya okulun son yılında geçen/görünen adaylar 2 yıllık D.Ed (özel eğitim) veya mezun olmak ve 2 yıllık D.El.Ed veya B.Ed’nin son yılında başarılı olmak/görünmek başvuru için uygundu.
TN TET Marklist 2022’yi görüntülemek için doğrudan bağlantı
TN TET 2022 Puan Listesi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım: Resmi TN TRB web sitesini ziyaret edin – trb.tn.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, “Tamil Nadu Öğretmenleri Uygunluk Testi (TNTET) – Kağıt-I-2022 TNTET KAĞIDI-I MARKLİSTİ” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz
Adım 4: Sınava girdiğiniz sınav tarihine tıklayın
5. Adım: Ekranınızda bir PDF sayfası açılacaktır.
6. Adım: PDF’deki rulo numaranızı, işaretlerinizi ve durumunuzu kontrol edin
7. Adım: Kontrol edip indirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın