TN TET Sonucu 2022: TN TET Makalesi I Marklist trb.tn.nic.in’de Yayınlandı, Buradan İndirin

ManK

New member
TN TET işaretleme listesi 2022: Tamil Nadu Öğretmenleri İşe Alım Kurulu (TN TRB), Tamil Nadu Öğretmen Uygunluk Testi, TN TET 2022 için Paper-I Puan Listesini yayınladı. Sınava giren adaylar, puan cetvelini resmi web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir. trb.tn.nic.in.
TNTET- 2022 Kağıt-I, 14 Ekim – 19 Ekim 2022 tarihleri arasında iki oturumda bilgisayar tabanlı araştırma şeklinde gerçekleştirilmiştir. Sınava toplam 1.53.233 aday katıldı ve bunlardan 21.543 aday kısa listeye kaldı. Kağıt-I sınavına giren tüm adayların sonuçları 7 Aralık 2022 tarihinde açıklanacaktır.
İşe alım komitesi ön cevap anahtarını 28 Ekim 2022’de yayınladı. Cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar, 28 Ekim 2022 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında saat 05:30’a kadar yayınlanan anahtarla ilgili itiraz veya beyanda bulunma imkanına sahip olmuştur. ÖĞLEDEN SONRA
Tamil Nadu TET Paper-I Marklist 2022’yi İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
TN TET 2022 İşaret Listesi Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. trb.tn.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Yenilikler” bölümüne gidin ve şunu yazan bağlantıya tıklayın: “Tamil Nadu Öğretmenleri için Yetenek Testi (TNTET)- Bildiri-I-2022 TNTET KAĞIT-I PAZAR LİSTESİ”
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, sınava girdiğiniz sınav tarihine tıklayın
Adım 4. Yer imi listesinin bir PDF’si ekranda açılacaktır.
5. Adım. Adaylar rulo numarasını, notlarını ve durumunu kontrol edebilir
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın

Daha fazla güncelleme için, adayların trb.tn.nic.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.