TN TET 2022 Sonuç Çıkışı: Son Cevap Anahtarını, İtiraz Ayrıntılarını trb.tn.nic.in adresinden kontrol edin

ManK

New member
Tamilce Nadu TET 2022: Tamil Nadu Öğretmen İşe Alım Kurulu (TNNTRB), Tamil Nadu Öğretmen Uygunluk Testi (TNTET) 2022 Kağıt 1’in sonucunu ve nihai cevap anahtarını açıkladı. Sınava giren adaylar, sonucu şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: trb.tn.nic.in.
TN TET 14 Ekim 2022 – 19 Ekim 2022 tarihleri arasında Bilgisayar Destekli Sınav modunda iki oturumda gerçekleştirilmiştir. İşe alım komitesi geçici cevap anahtarını 29 Ekim 2022’de yayınladı. Cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar, 31 Ekim 2022 tarihinde saat 17:30’a kadar sorulara/sorulara itiraz etme imkanına sahip olmuştur.

TNTRB tarafından paylaşılan verilere göre, TNTET 2022 için bu CBT sınavına toplam 153233 aday katılmıştır.
TN TET Sonucu 2022’ye doğrudan bağlantı
Tamil Nadu TET 2022 Sonucu: Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım: TNTET’in trb.tn.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, “Tamil Nadu Öğretmenleri Uygunluk Testi (TNTET)- Kağıt-I-2022 SINAV SONUÇUNUN NİHAİ ANAHTAR İLE YAYINLANMASI” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım: Sayfayı aşağı kaydırın ve ‘Sonuç için burayı tıklayın’ seçeneğine gidin
4. Adım: “Kullanıcı Kimliği” ve “Parola” ile oturum açın
Adım 5: TNTET 2022 sonucunuz ekranda açılacaktır.
Adım 6: İleride başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın.
TN TET Son Cevap anahtarını kontrol edin
Verilere göre 1125 aday tarafından 491 soruda 3696 online itiraz yapıldı. Tamil Nadu TET Sonucu adayların itirazları değerlendirildikten sonra kesin cevap anahtarı açıklanacaktır.

TN TET 2022 İtirazı

TN TET 2022 İtirazı