THIRUVANANTHAPURAM: Hindistan Kalp Pili Muhammed Siraj Pazar günü, sallanan dikiş bowlinginin güzelliğinin tahmin edilemezliğinde yattığını söyledi.
Öyle ki topun fırlattıktan sonra ne kadar yapacağını bile bilmiyor. Siraj, 2018’de sanatı keşfettiğinden beri bovlingin faydalarını sallantılı bir dikişle topluyor.
Dokuz kaleyi aldı ODI serisi Sri Lanka’ya karşı, yeni topla Hindistan’a çok ihtiyaç duyulan kaleleri veriyor.
“Titreyen dikişle, topun ne kadar işe yarayacağını ne ben ne de topa vuran oyuncu bilemeyiz. Bazen doğrudan bowlingden sonra gider, diğer zamanlarda keskin bir şekilde gelebilir. Küçük kapılarımın çoğu titrek dikişten gelir. Benim için etkili ve güveniyorum Benim için çalışıyor,” dedi Siraj üçüncü ODI’den sonra.
Yetenekli hız uzmanı, doğal vuruşu onu başarısızlığa uğrattıktan sonra titrek dikişi kullandığını söyledi.
“Önceden doğalımdı ama sonra durdu, bu yüzden dışa savurmayı da geliştirdim. İçe savurma yapmadığımda sallanan dikişi geliştirdim. Etkili olması ve bana güven vermesi çok zaman aldı. ağlar, daha iyi oldum. IPL’de ayrıca Dale Steyn ile savuşturmak için konuştum, bu bana çok yardımcı oldu.”
Siraj tüm formatlarda başarıya ulaşır ve her şeyin çizgi ve uzunluk uygulamasından geçtiğine inanır.
“IPL sezonu benim için kötü gittiğinde, beyaz top kriketine odaklanmaya başladım. Bunun üzerinde çalıştım ve kendime güvenim arttı. Daha önce böyle olmayan performansımın nasıl gideceği konusunda endişelenmeyi bıraktım. Sadece krikete odaklanmaya başladım. satır yürütme ve uzunluk.”
Sri Lanka dizisi hakkında konuşurken planının basit olduğunu söyledi.
“Plan, erken küçük kapıları alıp muhalefete baskı uygulamaktı.”
Siraj şimdi, Hindistan’ın ilk ODI’de Yeni Zelanda ile karşılaştığı 18 Ocak’ta kendi sahasında oynamayı dört gözle bekliyor.
“Ailem, koçlarım ve arkadaşlarım beni izlerken evimde oynamak güzel olurdu” diye ekledi.