TISSNET 2023 Sınavı Yarın: Giriş Bileti Bağlantısını, Sınav Yönergelerini Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

TISSNET Sınavı 2023: Tata Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ulusal Giriş Sınavı TISSNET-2023’ü yarın, 25 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirecektir. TISSNET sınavına kayıt yaptıran adaylar, salon biletini ve önemli sınav yönergelerini buradan görüntüleyebilir.
Takvime göre, TISSNET 2023 25 Şubat 2023 yarın 14:00-15:30 saatleri arasında tek vardiya çalışılacaktır. TISS Giriş Sınavı 2023, 3 bölümden 100 soru içerir; İngilizce Dil Yeterliliği, Matematik ve Mantıksal Akıl Yürütme ve Genel Farkındalık.
Adayların sınav merkezine zamanında gelmeleri tavsiye edilir. Giriş kapılarının kapanmasının ardından adayların sınav salonuna alınmasına artık izin verilmemektedir. Ayrıca, sınav tarihinde TISSNET giriş kartının bir kopyasının yanınızda olduğundan emin olun.
İndirmek: TISS NET Salon Bileti 2023
Nasıl indirilir TISSNET 2023 Giriş Kartı?
1. Adım: tiss.edu adresindeki resmi TISSNET web sitesini ziyaret edin
2. Adım: “Kabuller” sekmesine tıklayın, ardından “ISSNET”i seçin 3. Adım: “Erişim kartını indir” bağlantısına tıklayın
4. Adım: E-posta kimliğinizi ve şifrenizi girin ve ‘Giriş’ düğmesini tıklayın
5. Adım: TISSNET giriş kartınız ekranda görüntülenecektir. 6. Adım: Adınız, fotoğrafınız, imzanız, sınav tarihi ve saati, yer vb. gibi giriş kartında yazan tüm detayları kontrol edin.
7. Adım: Giriş kartını indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın

TISSNET 2023: Öğretim Sınav Günü
✦ Son dakika güçlüklerinden kaçınmak için sınav merkezine önceden gelin.
✦ Sınav yerine bir TISSNET Salon Bileti ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi getirin.
✦ Bluetooth, akıllı saat, cep telefonu gibi elektronik cihazlar kesinlikle yasaktır.
✦ Muayene odasının dışında ve içinde tüm COVID protokollerine uyun.