TISS NET 2023 Cevap Anahtarı bugün tiss.edu’da yayınlandı, buradan giriş yapın

ManK

New member

YENİ DELHİ: Tata Sosyal Bilimler Enstitüsü (TISS) için cevap anahtarını yayınlayacak Ulusal kabul testi (NET) 2023 Enstitünün resmi web sitesinde.
25 Şubat 2023 tarihinde bilgisayar tabanlı sınava giren adaylar, cevap anahtarlarını https://www.tiss.edu/ resmi web sitesinden çevrimiçi olarak kontrol edebilir ve indirebilirler.
Adaylar, online başvuruda yer alan “TISS NET Cevap Anahtarı Challenge” seçeneğini kullanarak cevap anahtarını görüntüleyebilir ve sorularını yazabilirler. Cevap anahtarı sorularının kabul edilmesi için son tarih 8 Mart 2023 saat 17:00’dir.
TISS NET 2023’e katılan adaylar, 8 Mart 2023 tarihine kadar online başvuruda “TISS NET Cevap anahtarı sorgulaması” ile cevap anahtarını sorgulayabilirler.
Enstitü, öğrencilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda nihai cevap anahtarını 13 Mart 2023 tarihinde yayınlayacaktır. Daha sonra sonuç resmi internet sitesinde duyurulacaktır. Küçük öğrenciler için yeni 2023-24 akademik oturumu, Mumbai, Tuljapur, Haydarabad ve Guwahati kampüsleri için 14 Haziran 2023’te başlayacak.
TISS-NET Cevap Anahtarı 2023’ü kontrol etmek için doğrudan bağlantı
TISS-NET 2023 Cevap Anahtarı nasıl indirilir?
TISS-NET cevap anahtarını indirme adımları şunlardır:
1. Adım: https://www.tiss.edu/ adresindeki TISS (Tata Sosyal Bilimler Enstitüsü) resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Ana sayfada, üst menü çubuğundaki “Kabuller” sekmesine tıklayın ve açılır menüden “Sonuçlar” seçeneğini seçin.
Adım 3: “Sonuçlar” sayfasında aşağı kaydırın ve “TISS-NET Cevap Anahtarı” bağlantısına tıklayın.
Adım 4: Kayıtlı e-posta kimliğiniz ve şifrenizle giriş yapmanız gereken yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
Adım 5: Giriş yaptıktan sonra TISS-NET cevap anahtarına erişebileceksiniz.
Adım 6: Cevap anahtarını cihazınıza kaydetmek için indir butonuna tıklayın.
Adım 7: Gelecekte başvurmak üzere cevap anahtarının çıktısını da alabilirsiniz.
Bu adımları izleyin ve TISS-NET cevap anahtarını kolayca indirebilirsiniz.
TISS-NET Hakkında
TISS NET (Tata Sosyal Bilimler Enstitüsü Ulusal Giriş Sınavı), Tata Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından sosyal bilimlerde çeşitli lisansüstü programlara kabul için uygulanan ülke çapında bir giriş sınavıdır. Sınav çevrimiçi olarak yapılır ve sosyal duyarlılık, mantıksal muhakeme, analitik yetenek ve genel farkındalık gibi konularda çoktan seçmeli sorulardan oluşur. TISS NET puanları, TISS tarafından Mumbai, Tuljapur, Guwahati, Haydarabad ve Chennai dahil olmak üzere Hindistan’daki çeşitli kampüslere kabul için kullanılır. Sınav genellikle her yıl Ocak veya Şubat aylarında yapılır ve TISS NET’e başvuru süreci Kasım ayında başlar.