Times Eğitim Simgeleri (2) – Times of India

ManK

New member
mediawire_image_0

mediawire_image_0

Eğitim, her bireyin hayatında hayati bir rol oynar. Şehirdeki en iyi okulları ve eğitim kurumlarını tebrik etmek için Optimal Media Solutions (Times Internet Limited’in bir bölümü) tarafından yürütülen bir etkinlik olan Times Education Icons 2022’yi sunuyoruz.

mediawire_image_0

mediawire_image_0

Törene ünlü eğitimciler ve aralarında Mary Kom, Bhaichung Bhutia ve Vijender Singh’in de bulunduğu önde gelen spor ünlüleri katıldı.

mediawire_image_0

mediawire_image_0

Bu etkinlik, esprili tek satırlıklarıyla konukları eğlendiren ünlü sunucu Sachin V Kumbhar tarafından desteklendi. Etkinliği yönetme biçimiyle Mumbai eğitim derneğinin kim olduğunu etkiledi.

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

Etkinlik sırasında, Singhania Education Operasyon Direktörü Dr. Uzmanlar, teknoloji ve yeniliğin eğitime entegre edilmesinin yanı sıra bütüncül ve öğrenci merkezli bir öğrenme yaklaşımına duyulan ihtiyacın önemini vurguladılar.

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

Bu ödüller, Mumbai’deki okulların yanı sıra önde gelen işletme okulları, teknik kolejler, moda tasarımı, mimarlık ve otel yönetimi eğitim enstitüleri için yürütülen anketlere dayanmaktadır. Söz konusu etkinliğin kazananları, bağımsız bir araştırma firması olan i3RC Insights Pvt. Ltd., Times School Survey 2022 ve Times Top Education Institutes Survey 2022 ve Avance Insights Pvt Ltd. Times B-School Survey 2022 ve Times Engineering Survey 2022 için.

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

mediawire_image_0

Sorumluluk Reddi: Bu makale Mediawire ekibi tarafından Optimal Media Solutions Limited adına hazırlanmıştır.