Tim Southee, daha fazla oyuncunun T20 ligleri için ulusal sözleşmelerden vazgeçeceğini düşünüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Yeni Zelanda hız belirleyici Tim Southee para açısından zengin IPL de dahil olmak üzere T20 liglerinin yelpazesi kriket manzarasını tamamen değiştirdiğinden, giderek daha fazla oyuncunun yurt içi sözleşmelerinden kazançlı denizaşırı anlaşmaları cezbetmek için vazgeçme eğiliminde olacağına inanıyor.
Üç Yeni Zelandalı oyuncu — Tren Cıvatası, Martin Guptill ve Jimmy Neeham – şimdiye kadar dünya çapında çeşitli liglerde oynamak için merkezi sözleşmelerinden vazgeçtiler.
“Kriket manzarasının çoğu kişinin düşündüğünden daha hızlı değiştiği ilginç birkaç ay oldu.” Güney Çarşamba günkü Hindistan’a karşı üçüncü ODI öncesinde söyledi.
“Şu anda New Zealand Cricket ile sözleşmem var ve bu yıl IPL’ye (Hindistan Premier Ligi) geri döndüm ve önümüzdeki birkaç yılda neler olacağını göreceğiz. iki ya da üç yıl önceydi.”

@Christchurch_NZ’de uluslararası kriket için büyük bir hafta! İlk olarak, takım yarın Hagley Oval’de Hindistan ile karşılaşacak… https://t.co/lLuyUvMRPf

— BLACKCAPS (@BLACKCAPS) 1669680416000
2023 IPL sezonunda Kolkata Knight Riders için yer alacak olan Southee, takım arkadaşlarının izinden gitme ve ulusal sözleşmelerinden uzaklaşma olasılığı konusunda kararlı kaldı.
“Dürüst olmak gerekirse çok ileriye bakmadım. Çok ileriye bakmanıza gerek kalmadan, önümüzdeki birkaç ay içinde endişelenecek çok fazla kriket var. Ancak bu, tüm oyuncuların ayak uydurmaya ve üzerinde düşünmeye çalıştığı bir şey. oyunun hareketli manzarasında düşünmek’ dedi.
Southee, Hindistan’a karşı ilk bir günde üç wicket alarak dünyada 300 Test, 200 ODI ve 100 T20I wicket alan ilk bowling oyuncusu oldu.

Hagley’e dön! Yarın SOLD OUT Hagley Oval’de Hindistan ile karşılaşan takımın önünde, Tim Southee’den haber alın ve… https://t.co/V3PkVoCCpa

— BLACKCAPS (@BLACKCAPS) 1669662300000
“Bu özel çünkü daha önce kimse yapmadı. Kariyerinizi bitirdiğinizde ve geriye dönüp baktığınızda, umarım başardıklarınızla gurur duyarsınız. Zamanımdan zevk aldım ve umarım daha uzun yıllarım ve bir tane daha var.” birkaç küçük kapı.”
Southee, üç formatı da oynamaya devam etmek istediğini söyledi.
“Vücut şu anda oldukça iyi hissettiriyor. Üçüyle de hokkabazlık yapabildiğim ve bu seviyede ihtiyacım olan seviyede performans gösterdiğim sürece (devam edeceğim). Üç formatı da oynamayı seviyorum, umarım bunu yapabilir.” henüz bir süre,” dedi.

Merhaba Hagley! Christchurch’te Hagley Oval’de Hindistan’a karşı oynanan 3. Sterlin Rezervi ODI SATILDI. Play LI’yi takip edin… https://t.co/tYrtAWLNe8

— BLACKCAPS (@BLACKCAPS) 1669583146000
33 yaşındaki oyuncu aynı zamanda uzun süreli bir güç ve kondisyon koçunun katkısına da itibar etti. Chris Donaldson.
“Daha iyi olmanın yollarını aramaya devam etmelisiniz. Bir süre oynadıktan sonra, kendi tarafınızda deneyim kazanırsınız – iyi deneyimler, ama aynı zamanda kötü deneyimler, bu yüzden zamana ayak uydurmaya çalışın ve bir adım önde kalmaya çalışın. ”
“Her zaman oyununuzu geliştirmenin peşindesiniz. Antrenmana her gelişinizde daha iyi bir kriket oyuncusu olarak uzaklaşmak için bir fırsattır.”
Yeni Zelanda, ikinci maçın elenmesinin ardından üçlü ODI serisini 1-0 önde götürüyor.
(PTI girişi ile)