terminatör vs Kobra. Arjantinli ile kavga etmek üzereydi.

QasiM

Global Mod
Global Mod
Alsin’i en son Haziran ayında Bellator’da Luke Trainer’a kaybettiğinde kurtarmıştı. Novotn, MMA Letem svomet podcast’inde yedi yaşındaki dövüşçü çorbacı Vmoly’nin adresine, yedisi nakavt olmak üzere 11-4 rekorum var, dedi.

Pitom Oktagon başlangıçta Vmola için başka bir çorba planladı. Polonyalı forvet Michal Materla da işin içindeydi ama yaralı eli tek sopaydı. Polk Rafal Haratyk ne emretti ne de verdi. Kurtarma, Haratykov’un doping davası ve Fransız Ares örgütüyle uzun vadeli sözleşmeleri nedeniyle gerçekleşmedi.

Büyük isimlerin olduğu bir gün olmadığı için biraz üzgünüm ama bazen böyle oluyor. Novotn, listelenen dövüşçüler arasında Alsina’nın en benzersiz olduğunu, ancak Karlos’un unvanı savunma yolunda bir adım olması gereken ilginç bir yarışma olduğunu da sözlerine ekledi.

Karlos Vmola ve Pavol Langer arasındaki düellonun Ocak ayında Bratislava’da oynanacağını doğruladı.

Karlos Vmola’nın son kurtarışı, orta sıklet şampiyonluk mücadelesinde Patrik Kincel’e kaybettiği O2 Arena’daki Octagon 34’te oldu. Ağrılı, kırık bir televizyonla hastaneye gitti.

Kurtarma beklentilerime göre gitmedi. Pek çok insan kazandığımı söylese de önemli değil çünkü bitirmek zorunda kaldım ve kimseyi şüpheye düşürmedim, diye yazdı sekiz yaşındaki dövüşçü Instagram’da.

Kendisi için aşırı kilo olan orta kiloya (84 kilo) dönmeyi de düşünmediğini belirtti. Vmola 25 kilo verdi, düğünden önceki son gün sürdürülemez bir şekilde 12 kilo verdi.

İşte bu yüzden onu şimdi 91 kiloya kadar kurtarıyorum. Pot, Ocak ayında Pavol Langer’a karşı başlıyor. Temmuz ayında Oberhausen’de Alman favori Alexander Poppeck’i yenen ve Octagon’un yarı ağırlık yarı şampiyonu olan Slovak savaşçı. Vmola’ya danıştınız mı?

Ve yıl sonunda esk Termintor rd, O2 arnda Atilla Vgh ile rövanş maçı yapacaktı.