Çocuğum Wimbledon'u kazandığı anda aklımdan neler geçiyor? Bunlar aynı zamanda çocuğun doğumunun, ilk boynunun ve ilk tenis raketinin anıları mı?
– Jindika: Son, kıymetli acıdan sonra ellerinizi önünüze koyarsınız ve sadece sevinci alırsınız. Ve sonra tam da bahsettiğiniz an geldi.
Ne yaptın?
– Jindika: Markta'nın hayatı, küçüklüğünden başlayarak, küçüklüğünden itibaren gözlerimin önünden geçti, sonra bir yerlerde pembeleşti, sonra ilk turnuvalarına çıktı… Markta'nın yaşadığı yirmi dört yıl boyunca hiç hatırlamadığım durumları hatırladım. dünyadaydık. Büyük mutluluktan kaynaklanan hangi hormonların buna sebep olduğunu bilmiyorum. Şimdi, çok mesafe varken, bütün yazın benim için kayıp olduğunu ve Wimbledon finalini tekrar izlemem gerekeceğini söyleyebilirim çünkü günü hatırlamıyorum.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
– Jindika: Son, kıymetli acıdan sonra ellerinizi önünüze koyarsınız ve sadece sevinci alırsınız. Ve sonra tam da bahsettiğiniz an geldi.
Ne yaptın?
– Jindika: Markta'nın hayatı, küçüklüğünden başlayarak, küçüklüğünden itibaren gözlerimin önünden geçti, sonra bir yerlerde pembeleşti, sonra ilk turnuvalarına çıktı… Markta'nın yaşadığı yirmi dört yıl boyunca hiç hatırlamadığım durumları hatırladım. dünyadaydık. Büyük mutluluktan kaynaklanan hangi hormonların buna sebep olduğunu bilmiyorum. Şimdi, çok mesafe varken, bütün yazın benim için kayıp olduğunu ve Wimbledon finalini tekrar izlemem gerekeceğini söyleyebilirim çünkü günü hatırlamıyorum.
Markta Vondrouov Jindika Anderlov'un annesiHer dakika ter döktüm, Finle Zane değil. Ve başladığında televizyonu açacak cesaretim yoktu.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim