TBJEE 2023 kayıt süreci tbjee.nic.in adresinde başlıyor, nasıl başvuracağınızı görün

ManK

New member

YENİ DELHİ: Tripura Ortak Giriş Kurulu Sınavı başladı TBJEE 2023 Kaydı bugün süreç, 03 Şubat. İlgilenen ve uygun bulunan adaylar, Tripura Ortak Giriş Sınavına kaydolmak ve başvurmak için tbjee.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.
TBJEE sınav tarihi 2023
Programa göre, TBJEE Sınavı 2023 25 Nisan 2023 tarihinde geçici olarak üç vardiya halinde yapılacaktır. Fizik ve Kimya sınavları 11:00-12:30, Biyoloji sınavı 13:30-14:15 ve Matematik sınavı 14:45-15:30 saatleri arasında yapılır. .
Doğrudan bağlantı: TBJEE’ye başvurun
TBJEE 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – tbjee.nic.inAdım 2: Ana sayfada, “Tripura Board of Joint Giriş Sınavı 2023 için Çevrimiçi Başvuru” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kayıt olun ve ardından başvuru formunu doldurun.
Adım 4: Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve gönderin.
Adım 5: Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin.
Adım 6: İndirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın.
“Bir başvuranın belirli bir koleje/üniversiteye kabulünün, Devlet ve Merkezi Hükümet/Kurum/Konsey/Organın ilgili departmanları tarafından belirlenen kesme notları ve diğer standartlarla ilgili uygunluk kriterlerini karşılamaya tabi olduğuna dikkat edilmelidir. vb” şeklinde resmi açıklamada yer aldı.
TJEE Hakkında
Tripura Ortak Giriş Sınavı teknik, veterinerlik, teknolojik, paramedikal, ziraat, balıkçılık ve diğer profesyonel derece programlarına kabul için yapılır.