Tata Açık Maharashtra: Zirve Nagal zorlu mücadeleden sonra eğiliyor | tenis haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ne oldu? Manas Dhamne15’inin tamamı, Michael Mmoh tarafından etkisiz hale getirilmeden önce korkusuz yaklaşımından etkilendi. Nagal Zirvesitarzına sadık, tek erkekler etkinliğinden çekilmeden önce çok mücadele etti. Tata Açık Maharashtra Pazartesi günü burada.
Ülkenin önde gelen tenis turnuvasına joker giriş yapan Dhamne, ATP 250 etkinliğinin açılış gününde üst düzey tenisin tadına baktı ve ardından turnuvadan 2-6, 4-6’lık bir mağlubiyetle bir numara 115’e çıktı. Dünya. .
Ev sahibi bir oyuncuyla başka bir oyunda, Filip Krajinoviç iki saat 24 dakika süren yoğun bir açılış turu maçında joker karakter yarışmacısı Nagal’ı 6–4, 4–6, 6–4 mağlup etti.
Dhamne, fiziksel olarak daha güçlü ve teknik olarak üstün bir rakibe karşı, büyüyüp olgunlaştıkça masaya neler getirebileceğinin bir anlık görüntüsünü gösterdi. O yoğun rallileri kazanmak için bacakları yoktu ve rakibini sürekli taciz edecek gücü yoktu, ancak bir joker kartla katılımını haklı çıkaran bir mücadele için çok yürek gösterdi.
“Performansımdan çok memnunum. Bazı önemli anlar vardı ve daha iyi oynayabilirdim. Böyle durumlarla nasıl başa çıkacağımı öğrendim. Baskı ve beklenti yoktu. Bu adamlara hiç karşı olmadım.” oynadım, sadece oynamak için sahaya çıkmak istedim”, dedi Dhamne.
“Fiziksel olarak gelişmeliyim ve servis atışı da daha iyi olmalı. Olumlu olan, sonuna kadar savaşmaya devam etmemdi. Hala üçüncü seti oynayacak enerjim vardı, bu son 6-7’de geliştiğimi gösteriyor. İtalyan koç Riccardo Piatti ile antrenman yapan Dhamne, “Aylar” dedi.
24 yaşındaki Mmoh, “Bunu (kavga) beklemiyordum. Beni şaşırttı. Önünde parlak bir gelecek var” diyerek gence övgüde bulundu.
Dhamne, çarpıcı bir ters vuruş galibini vurduğunda ve ardından Mmoh’u atan ve iki mola puanı kazandıran sağlam bir forehand ile takip ettiğinde, açılış setinin dördüncü oyunuyla ev sahibi taraftarların ilgisini çekti.
Ancak Amerikalı iyi hizmet verdi ve ardından trafiği tek yönlü hale getirdi.
Dhamne ayrıca, aklın varlığını gösteren, ancak bazen uygulamadan yoksun olan, düşme atışlarını ve ters vuruş dilimini kullandı. Periyodik kazananları, rekabetin sıkıcı olmasını engelledi.
Amerikalı ikinci sette erken bir mola verdi ve kısa süre sonra maçı bitirmeye yaklaştı, ancak servisini çift hatayla düşürdü ve harareti hissederek arka arkaya birkaç puan kaybetti.
Ancak Mmoh 10. maçta mükemmel bir servis atarak maçı kapattı.
Başlangıçta Nagal, zorlanmadan yaptığı hatalarını kontrol etmekte zorlandı, ancak oyun ilerledikçe yer vuruşları üzerinde daha fazla kontrol kazandı.
Krajinoviç, sahayı açmak için Nagal’ı her iki kanada sabitlemek ve ardından voleybol galiplerini puan için ezmek için kullandığı yer vuruşlarına çok fazla güç yükledi. Sırp, Nagal’ın ritmini bozmak için fileye doğru daha fazla hücum etti.
Jhajjar’dan 25 yaşındaki oyuncu ilk seti kaybetti, ancak Sırp oyuncunun puanları kolayca toplaması hiç de kolay olmadı. Nagal, uyumlu darbeleriyle onu sımsıkı tuttu.
Nagal, yoğun bir rallinin ardından forehand galibi ile bir açılış yaratırken, Krajinovic sette 4-5’te kalmaya hizmet etti. Baskı altında, Sırp ters vuruş yapmayı seçti, ancak Nagal topa uzandı ve ikinci seti mühürlemek için Krajinovic’in solundan bir forehand galibini vurdu.
Nagal, ikinci oyunda derin dönüşleriyle iki kırılma noktası kazandı ve Krajinovic’in zorlanmadan yaptığı hatalara yol açtı, ancak Sırp, kaçmak için sağlam bir basınçlı servisle çıktı.
Dokuzuncu oyunda 30-all’da görev yapan Nagal, düşme girişiminde bulunma riskini aldı, ancak fileye indi ve Krajinovic’e bir kırılma noktası verdi. Kızılderili rakibinin amacına uzun bir forehand vurarak yardım etti.
Krajinovic servis atmak için çıktı ve harika bir topla 30-15 öne geçti. Nagal, içeriden dışarıya bir forehand galibi ile 30-all yaptı. Nagal’ın zayıf dönüşünde basit bir düşme voleybolu galibi, altıncı sıraya ilk maç puanını verdi, ancak Nagal benzer bir şutla onu tekrar kurtardı.
Nagal, Sırp’a ikinci maç puanını vermek için bir forehand attı ve Hintli forehand geniş vurduğunda bunu dönüştürdü.
Diğer maçlarda Sırp Laslo Djere, beşinci sıradaki Slovak Alex Molcan’ı 6-2, 6-4’lük setlerle devirirken, Hollandalı Tallon Grepes yedinci sıradaki İspanyol Jaume Munar’ı 6-4, 7-5’lik setlerle mağlup etti.
Fransız Benjamin Bonzi, Çin-Taipei Chun-Hsin Tseng’i 6-0, 6-3’lük skorla kısa sürede bitirdi. Roberto Carballes Baena, vatandaşı Bernabe Zapata Miralles’i 6-1, 7-5’lik setlerle mağlup etti.