YENİ DELHİ: Goa çok yönlü Arjun Tendulkar yaygın olarak bilinen, forvet olmayan tarafında ‘tartışmalı’ kaçmayı desteklediğini söyledi. insan yapımı, oyunun kanun kodunda yazıldığı gibi. Arjun ayrıca, bu ihraç biçimini oyunun ruhuna aykırı olarak nitelendirenlerle aynı fikirde olmadığını da sözlerine ekledi.
Arjun, CricketNext web sitesine “Tamamen Mankading’den yanayım. Kanunda var. Bunun oyunun ruhuna aykırı olduğunu söyleyenlere katılmıyorum,” dedi.
Mankading son zamanlarda, özellikle de ABD tarafından yasal hale getirildikten sonra çok ilgi gördü. ICC. Hem hayranlardan hem de eski kriketçilerden karışık tepkiler aldı.
Ancak savaş efsanesi Sachin Tendulkar’ın oğlu Arjun, bir pacer için bunu gerçekleştirmek için gereken çaba nedeniyle Mankading’i kendisinin yapmayacağını ekledi.
“Şahsen yapmayacağım çünkü koşarken durup diş tellerini çıkaramıyorum. Bu çok fazla çaba ve enerjimi buna harcamayacağım ama biri yaparsa ben yanayım. ondan.” Arjun ekledi.
Arjun, Goa’yı temsil ediyor. Ranji Ödülü Delhi’de Services’e karşı maç. Salı günkü açılış gününde, Goa ilk vuruşta 175 için Hizmetleri emekliye ayırırken, sol kol kalp pili 27’ye 2 rakamlarını verdi.