‘Takım arkadaşlarına, özellikle de Virat’a teşekkür ederim’: AB de Villiers, onur listesinden sonra RCB için içten bir not yazdı | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHI: AB de Villiers, yıllar boyunca Royal Challengers Bangalore vuruş serisinin hayati bir parçası olmuştu ve 360 derecelik vuruş stili onu IPL’de dikkat edilmesi gereken vurucu yaptı.
Güney Afrikalı büyük oyuncu, Kasım 2021’de tüm kriket türlerinden emekli olduğunu açıkladıktan sonra artık RCB forması giyerken görülmeyecek. Franchise, RCB Onur Listesi’ne girerek De Villiers’ın yıldız kariyerini de takdir etti.
2011 yılında RCB’ye katılan ve 158.33 vuruş frekansı ile 144 istekada 4522 sayı atan AB de Villiers, Salı günü RCB’ye onur ve numarasını geri çektiği için teşekkür eden samimi bir mektup yazdı.

Pazar günü Chinnaswamy Stadyumu’nda düzenlenen yıldızlarla dolu bir RCB Unbox etkinliğinde De Villiers, West Indies efsanesi Chris Gayle ile birlikte Hall of Fame’e girerek franchise tarafından onurlandırıldı.
Bangalore merkezli franchise, katkılarından dolayı De Villiers’ın 17 numaralı ve Gayle’nin 333 numaralı forma numaralarını da emekliye ayırdı.
Güney Afrikalı efsane, sosyal medyadan RCB’ye ve hayranlarına minnettarlığını ifade etmek için kullandı ve gözlerinde yaşlarla Chinnaswamy Stadyumu’nun soyunma odasının balkonuna adım atmasının duygusal bir an olduğunu ortaya koydu.

İsimsiz-6

(PTI fotoğrafı)
“Böylece 26 Mart 2023’te Chris ve ben RCB Onur Listesi’ne alındık ve forma numaralarımız sonsuza dek emekliye ayrıldı. Karım, iki erkek çocuk ve küçük bir kız merdivenlerden çıkıp RCB odamıza, merdivenlere girerken kalbim çiçek açtı. De Villiers bir Instagram gönderisinde, “Midemde kelebeklerle pek çok kez yürüdüm. Orada farklı bir ruh halinde yürümek tuhaf hissettirdi” diye yazdı.

İsimsiz-7

(AFP fotoğrafı)
“Chinnaswamy’deki soyunma odamızın kalabalık bir stadyumun önündeki balkonuna adım attığımda gözlerim yaşlarla doldu. İlk seferinde ABD’nin tezahüratlarını duyabileceğimi hiç düşünmemiştim ama bu sefer farklıydı. Eskiden adrenalinle birleşmiş bir adrenalindi. Kazanmanın bir yolunu bulmak için hayranlarımızın feryatlarını tatmin etmek için aşırı açlık Bu sefer, gururlu bir şehri, büyük bir şehri temsil eden arenada zaman geçirdiğim için minnettar olduğum için bedenimi dolduran bir duygu deniziydi. franchise ve inanılmaz takım arkadaşları” diye ekledi.
“2003’ten beri Hindistan’da geçirdiğim günleri düşündüğümde aklıma çok özel anılar geldi. Bu ülke ve insanlarıyla derin bir bağım var. Sonsuza kadar minnettar kalacağım!”
“Teşekkürler takım arkadaşları, özellikle Virat, teşekkürler RCB, teşekkürler Bengaluru.”
(IANS girişleriyle)