T20 liglerinde oynamak beni ODI Dünya Kupası’na hazırlayacak: Joe Root | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

DUBAI: ODI Dünya Kupası Hindistan’da bu yıl, eski İngiltere test kaptanı Joe Havuç gibi yerel T20 liglerinde oynayarak 50’den fazla becerisini daha da geliştirmeyi umuyor. ILT20 BAE’de.
Root 150’den fazla ODI’de oynamış ve ortalama 50.05 ile 6.207 tur atmış olsa da, 13 Ocak’ta Dubai’de başlayan ILT20 gibi yarışmaların, İngiltere 50-‘yi kazanmayı hedeflediği için ona ihtiyaç duyduğu çok yönlülüğü vereceğini düşünüyor. Dünya Kupası üzerinde tutulacak. .
“Artık 50’den fazla kriket oynama konusunda çok fazla deneyimim var. ODI’lerde nasıl oynanacağına dair iyi bir anlayışa sahibim.
“Beyaz top oyunumu gerçekten geliştirmek istiyorum ve 50 üzeri oyunuma ekleyebileceğim bir şey varsa, o da daha fazla T20 kriket oynamak ve kendimi kurs sırasında karşılaştığım durumların içine sokmak olacak. kariyerimde pek sık değil Şimdiye kadar,” için oynayacak olan Root dedi. Dubai’nin Başkentleri ILT20’de.
Root, Testler ve ODI’lerde İngiltere’nin en güvenilir üst düzey vurucularından biri olmasına ve birçok tur atmasına rağmen, yalnızca 32 T20I oynadı ve 893 tur attı.
32 yaşındaki, bu yıl Kochi’de bir vatandaş olarak bile ilk IPL müzayedesinde (taban fiyatı 1 crore) satılmadı. Sam Curran 18.25 Rs rekor bir meblağ ve mevcut Test kaptanı için gitti Ben Stokes 16.25 crore kazandı.
Artık tüm para yerel yarışmalarda olduğu için en kısa formatla uğraşmak istediğini gösteren Root, ILT20’de büyük puanlar alabileceğini ve ardından T20 kariyerini daha ileriye taşıyabileceğini umuyordu.
Takımın T20 Dünyasının bir parçası olmayan Root, “Benim için gerçekten heyecan verici. Son yıllarda çok fazla T20 kriket oynamadım, ancak bir kriket oyuncusu olarak deneyimim bana çok yardımcı olacak,” dedi. 2019’da Lord’s’ta ODI Dünya Kupası’nı kazanan tarafın bir parçası olmasına rağmen, 2021 ve 2022’de kupa koşusu.
“Umarım oraya gidip takımımızın bazı maçları kazanmasına yardımcı olmak için büyük puanlar alabilirim.”
Root ayrıca Sachin Tendulkar’ın onun simgesi olduğunu ve büyürken onun için “göze çarpan” biri olduğunu söyledi.
“Şu anda oynayan bazı harika oyuncular var ama Sachin’in (Tendulkar) başardıklarına bir bakın; uzun ömür, bu kadar genç yaşta bu kadar yüksek performans gösteren bir oyuncuya sahip olmak ve sonrasında bu kadar yüksek performans sergilemek olağanüstü. Sebat edebilmek ve oyunda gelişmeye ve ilerlemeye devam edebilmek için,” dedi Root Zee’ye.
“Baskıların ağırlığını omuzlarında taşıdığı zamanlar oldu ve 20 yılı aşkın bir süredir taşıdı. Ben doğmadan önce çıkış yaptı ve benim çıkışımda rol aldı ve bu onun nasıl ve ne için alışık olduğunu gösteriyor.” olmak.” Çok uzun bir süre Hint kriket.
“Oyunda gerçekten harika, diğer birçok kişiyle birlikte tanıdığınız biri. Ben bir çocuktum ve oynama şekline, ne kadar kolay göründüğüne hayran kaldım ve sadece Hint kriketine değil, dünya kriketine de katkıda bulundu. Yani evet, büyüyen bir çocuk olarak kesinlikle benim için bir vurgu.”