T20 formatından vazgeçmeye karar vermedim: Rohit Sharma | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHI: Hindistan’ın Testi ve ODI kaptanı Rohit Sharma Pazartesi günü oyunun en kısa formatından vazgeçmeye niyeti olmadığını söyledi.
Rohit, üst düzey takım arkadaşları Virat Kohli ve KL Rahul, Sri Lanka’ya karşı yeni sonuçlanan üç maçlık T20 serisinin Hindistan takımının bir parçası değildi. Üçlünün yokluğunda Hindistan’a yeni bir kaptan liderlik etti. Hardik Pandaya seriyi 2-1 kazandı.

Hindistan T20 takımının Hardik liderliğindeki geçişinin başladığına ve BCCI’nin 2024’te Batı Hint Adaları ve ABD’de yapılacak bir sonraki T20 Dünya Kupası için genç bir takım kurmak istediğine dair güçlü göstergeler var.
Sri Lanka’ya karşı ilk ODI’nin arifesinde konuşan Rohit, formatı terk etme planlarını kategorik olarak reddetti ve tüm format oyuncularının ara vermesi gerektiğini söyledi.
“Her şeyden önce, arka arkaya maç oynamak mümkün değil. Onlara (tüm format oyunculara) yeterince dinlendirmelisiniz. Kesinlikle buna katılıyorum. Yeni Zelanda’ya karşı üç T20I’miz var. Bakalım ne olacak? olur.” IPL’den sonra. Formattan vazgeçmeye karar vermedim” dedi Rohit.
Rohit, Virat ve Rahul, Lankalılara karşı üç maçlık ODI serisi için Hindistan kadrosuna geri döndüler ve ilk maç Salı günü Guwahati’de yapılacak.
(PTI girişi ile)