YENİ DELHİ: Eski Hintli topa vuran oyuncu Suresh Raina, gösteri oyunlarını “gerçekten önemli” olarak nitelendiriyor ve Avustralyalıların yaklaşan maç öncesinde ısınma oyunları oynamak yerine simülasyon eğitimini seçerek hileyi kaçırmış olabileceklerini düşünüyor. Sınır Gavaskar Kupası.
Dört maçlık test serisi 9 Şubat’ta Nagpur’da başlıyor ve Raina, Avustralya takımının ısınma maçları oynamama kararına şaşırıyor.
Ziyaretçiler şu anda Bengaluru’da, bowling aksiyonu R Ashwin’e benzeyen az tanınan Baroda topaççısı Mahesh Pithiya’nın yardım ettiği sıralama turları yapıyor.
Misyon Olimpiyatları Yıllık Gün Buluşması oturum aralarında PTI’ye konuşan Raina, “Gösteri oyunları (Ön Testler) oynadım ve bunlar çok önemli. Onlar (Avustralya) Hindistan’daki sahaların kalitesini ancak üzerinde oynarlarsa anlayabilirler,” dedi. Polis Aileleri Refah Derneği ev sahipliğinde.
Raina, Hindistan’ın dört Test serisinde başarılı olacağından ve Ravindra Jadeja’nın geri dönüşünün tarafa iyi bir denge sağlayacağından emin.
Solak, “Jadeja’nın uzun bir aradan sonra geri dönmesinden memnunum,” dedi.
“İplikçilerimiz R Ashwin, Axar Patel iyi gidiyor. Virat Kohli ve Rohit Sharma iyi durumda ve önümüzdeki günlerde ilginç bir dizi göreceğimizi düşünüyorum.”
Alt kıtadaki test maçlarında misafir takımlar derece değiştirenlere her zaman açık olsa da, Raina beş gün sürecek bir iş görmek istiyor.
Ancak dizinin sonucunu tahmin etmek istemedi.
“Önce o başlasın. Bir test maçı beş gün sürmelidir. (Performans hakkında) yalnızca ilk günü izledikten ve oyuncuların konsantrasyonunu gördükten sonra yorum yapacağım.”
Raina, milli takımda tüm formatlarda yer almak için bu kadar çok rekabet olduğu için çok mutlu.
“Bu bir başarı (birçoğu Hindistan takımında bir yeri hak ediyor). Böyle bir rekabet varsa, oyunculardan en iyi performansı alırız.”
Ayrıca BCCI’nın Kadınlar Premier Ligi’nin (WPL) açılışına ev sahipliği yapma kararını da memnuniyetle karşıladı.
“WPL, ülkemizin kadın kriketçileri için çok faydalı olacak. Ve (kadın) U-19 takımının Dünya Kupası’nı kazanması harika.”
(PTI girişi ile)