SSC Stenographer Final Cevap Anahtarı 2022, ssc.nic.in adresinde yayınlandı, indirme adımları

ManK

New member

YENİ DELHİ: Personel seçim komitesi Cuma günü açıkladı SSC Stenographer final cevap anahtarı 2022. Stenographer Grade ‘C’ ve ‘D’ Examination 2022’ye giren adaylar, son cevap anahtarını resmi web sitesi olan ssc.nic.in’den indirebilirler.
Komisyon, 9 Ocak 2023’te ‘C’ ve ‘D’ Stenograf Derecesinin (Kağıt-I) Bilgisayar Tabanlı Muayenesi sonucunu zaten yayınlamıştı. Sonuç resmi web sitesinde de mevcuttur.
SSC Steno’dan final cevap anahtarını online olarak indirebilmek için adayların rulo numarası ve şifreleri ile portala giriş yapmaları gerekmektedir. Referansınız için anahtarı indirmek için basit adımlar aşağıdadır.
Resmi bildirimi buradan okuyun
Resmi duyuruda, “Nihai cevap anahtarları ve soru formları 27.01.2023 tarihinde Komisyonun internet sitesine yüklenmiştir. Adaylar, sınav sicil numaralarını ve şifrelerini kullanarak aşağıdaki bağlantıdan giriş yapabilirler.”
Doğrudan bağlantı: Son yanıt için anahtarı indirin
SSC Stenographer Final Cevap Anahtarı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ssc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, “Stenographer Grade ‘C’ & ‘D’ Examination 2022 Bilgisayar Tabanlı Sınav (Kağıt-I) Soru Kağıtları ile birlikte Nihai Cevap Anahtarlarını Yükleyin” bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Yeni bir PDF dosyası açılacak, içindeki bağlantıya tıklayın.
Adım 4: Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz, kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 5: SSC Shorthand Final Cevap Anahtarı 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 6: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
SSC Stenographer’ın son cevap anahtarını indirme olanağı, 27 Ocak – 10 Şubat 2023 tarihleri arasında saat 17:00’ye kadar portalda mevcut olacaktır.
Bilgisayar Tabanlı Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, şimdi beceri testi için görünmelidir. İlgili diğer ayrıntılar için, SSC’nin resmi web sitesini ziyaret edin.