YENİ DELHİ: Personel seçme komitesi karar verecek SSC Stenographer Beceri Testi Kabul Kartı 2023 yakında. 2022 SSC Grade ‘C’ ve ‘D’ Sınavına girecek olan adaylar, SSC bölgesel web sitelerinden salon biletlerini kontrol edebilir ve indirebilir.
Beceri Testi SSC Stenographer 2023 geçici olarak 15 Şubat ve 16 Şubat 2023 olarak planlanmıştır. Yani SSC Steno erişim bileti herhangi bir zamanda serbest bırakılabilir.
SSC Stenographer Sınavı sonucu 9 Ocak 2023 tarihinde açıklandı ve Bilgisayar Destekli Sınava katılmaya hak kazanan adaylar artık Steno Beceri Testi için karşılaşacaklar. Beceri testi için geçici olarak 13.100 Stenograf Derecesi ‘C’ adayı seçildi. 47.246 Stenograf Derecesi ‘D’ adayı bir sonraki tur için kısa listeye alınırken.
SSC Steno giriş kartı verildikten sonra, adayların rulo numaralarını/kayıtlı kimliklerini veya adayın adını ve doğum tarihini kullanarak SSC CGL salon biletlerini indirmeleri gerekmektedir.
Doğrudan bağlantı: SSC Erişim Kartı Sayfası
SSC Stenographer Skill Test Kabul Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
Adım 1: Bölgesel SSC web sitelerini ziyaret edin.
2. Adım: “Giriş kartı” bölümüne gidin ve “STENOGRAF (‘C’ & ‘D’ SINIFLARI) SINAVI, 2022: BECERİ TESTİ’ni tıklayın.
Adım 3: Rulo numaranız/kayıtlı kimliğiniz veya aday adınız ve DoB ile oturum açın.
Adım 4: SSC Stenograf Beceri Testi Kabul Kartı ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Salon biletini indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Adaylara, sınav günü sınav merkezine gelmeden önce SSC Steno giriş kartının basılı bir kopyasını yanlarında bulundurmaları tavsiye edilir. Aksi halde sınava alınmazlar.