SSC CGL Cevap Anahtarı 2023: Personel Seçim Komisyonu, SSC Kombine Lisansüstü Seviyesi, CGL Kademe-2 Cevap Anahtarı 2023’ü yayınladı. Tier-II sınavına giren adaylar, cevap anahtarlarını ve cevap kağıdını resmi web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir. ssc.nic.in.
Programa göre SSC, 2-7 Mart 2023 tarihleri arasında ülke çapında çeşitli konumlarda 2022 CGL Kademe II çalışmasını yürütmüştür. Adayların cevap kağıtları ve ön cevap anahtarları artık resmi portalda. Adaylar, ‘Kayıt Numaraları’ ve ‘Şifre’lerini resmi portala girerek cevap anahtarlarını indirebilirler.
CGL Tier-2 Cevap Anahtarından memnun olmayan adaylar, 14.03.2023 (18:00) – 17.03.2023 tarihleri arasında itiraz edebilirler.
(18:00) itiraz edilen soru/cevap başına 100 Rs/- ödenmesi üzerine. 17.03.2023 saat 18.00’den sonra alınan beyanlar hiçbir şekilde işleme alınmayacaktır.
İndirme: {link: SSC CGL Tier-II Cevap Anahtarı 2023
SSC CGL Cevap Anahtarı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “Lisansüstü Düzey Kombine Sınavı (Tier-II) – 2022 Adayların Cevap Kağıtları ile birlikte Ön Cevap Anahtarlarını Yükleyin” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım. Ekranda bir PDF açılacaktır.
4. Adım. Aşağı kaydırın ve cevap anahtarları bağlantısını tıklayın
5. Adım. Kayıt numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın. 6. Adım. Cevap anahtarları ekranda belirir.
7. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın