SSC MTS, Havaldar Sınavı 2021: ssc.nic.in’de Yayınlanan Kısa Listedeki Adayların Listesi, Burayı Kontrol Edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Personel Seçim Komisyonu Pazartesi günü SSC MTS, Havaldar’ın Belge Doğrulama (DV) turunda yer almak üzere seçilen adayların listesini yayınladı. Çok Görevli (Teknik Olmayan) Personel ve Havaldar (CBIC & CBN) Sınavı, 2021’de yer alan adaylar, kısa listeye giren adayların listesini resmi web sitesinde kontrol edebilir – ssc.nic.in.
2021 MTS (Non-Technical) ve Havaldar (CBIC & CBN) Sınavının Paper-II (Descriptive Paper) sınavı 6 Kasım 2022 tarihinde ülke genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde yapılmıştır.
MTS pozisyonları için belge doğrulaması için görünmek üzere 14039 kadar aday kısa listeye alındı ve Havaldar pozisyonu için toplam 12185 aday kısa listeye alındı.
“Sınav Bildirimi’nin 17. Bölümünde belirtilen yönergelere göre, adaylar yalnızca çevrimiçi başvuru formlarında tercihlerini belirttikleri Postcum Eyaletlerinin/UT’lerin/CCA’ların boş kontenjanlarına göre seçim için değerlendirilmiştir.” okur. .
Doğrudan bağlantı: Kısa listeye alınan adayların listesini görüntüleyin

SSC MTS, Havaldar Kısa Listedeki Adaylar Listesi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım: ssc.nic.in adresindeki SSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, MTS, Havaldar kısa listeye alınan adaylar için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Ekranda yeni bir PDF dosyası açılacak, seçilen adayların listesini kontrol edin.
Adım 4: Aynısını indirin.
Adım 5: Kaydedin ve ileride kullanmak üzere yazdırın.
2201074873, 2201231403, 8201000903, 9210004350 ve 9211006706 sicil numaralı beş adayın Havaldar’ın pozisyonu için Fiziksel Verimlilik Testini/Fiziksel Standart Testini (PET/PST) geçmek için geçici olarak uygun olmadığı unutulmamalıdır. PET/PST’leri, kayıtlı bir doktordan tıbbi uygunluk sertifikasının sunulmasına bağlı olarak daha sonraki bir tarihte yapılacaktır.