SSC MTSHavadar 2023: Personel Seçim Komisyonu, SSC MTS (Teknik Olmayan) ve Havaldar (CBIC & CBN) Sınavı 2022 için çevrimiçi başvuru sürecini bugün, 17 Şubat 2023 tarihinde kapatıyor. Multi Tasking Staff ve Havaldar’a başvurmamış olan ilgili adaylar, başvurularını resmi web sitesi üzerinden yapabilirler. ssc.nic.in.
SSC MTS, Havaldar-2022’ye online kayıt 18 Ocak 2023’te başladı. Başvuru formunun son teslim tarihi 17 Şubat’ta sona eriyor. Ancak online ödeme için son tarih ve saat 19 Şubat. 2023. Seçim komitesi düzeltme penceresini 23 Şubat – 24 Şubat 2023 tarihleri arasında (23:00’e kadar) açar. Takvime göre SSC MTS, Havaldar sınavı Nisan 2023’te yapılacak. Kesin tarih zamanı geldiğinde komitenin resmi internet sitesinde duyurulacak.
boşluk verileri
Sonrasında | boş pozisyonlar |
MTS | 10.880 |
Havadar | 529 |
Toplam | 11.409 |
Yaş sınırı
MTS & Havaldar (CBN): Adayların 18 ile 25 yaşları arasında olması gerekmektedir.
MTS & Havaldar (CBIC): Başvuru sahipleri 18 ile 27 yaşları arasında olmalıdır.
eğitimsel yeterlilik
Adaylar, kabul edilen bir kurulun giriş sınavını veya eşdeğerini kapanış tarihinde veya öncesinde, yani 2023-02-17’de geçmiş olmalıdır.
Başvurunuzu buraya gönderin: SSC MTS, Havaldar İşe Alımı 2022
nasıl başvurulur SSC MTS 2022?
1. Adım: ssc.nic.in adresindeki SSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada ‘Uygula’ sekmesine tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, ‘Diğer’ bölümüne gidin ve SSC MTS & Havaldar Exam 2022 bağlantısını tıklayın
4. Adım: Şimdi kaydolun ve başvuru formunu doldurun
5. Adım: Gerekli belgeleri yükleyin ve ücreti ödeyin
6. Adım: Formu indirin ve daha fazla referans için yazdırın
Başvuru ücreti
Adayların 100 TL başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ancak kadın adaylar ve Programlı Kastlar (SC), Planlı Kabileler (ST), Engelliler (PwBD) ve Eski askerlere (ESM) mensup adaylar ücret ödemesinden muaftır.