YENİ DELHİ: Personel Seçme Kurulu Cuma günü SSC MTS, Havaldar 2022 Sınavı ile ilgili bir duyuru yayınladı. Resmi duyuruya göre, SSC MTS 2022 kaydının son tarihi ve SSC Havaldar kaydının kapanış tarihi 24 Şubat 2023’e uzatılmıştır. Adaylar duyuruyu SSC – ssc.nic resmi web sitesinden kontrol edebilirler. içinde.
2022 CBIC & CBN Sınavında Multi Tasking Staff (Non-Technical) ve Havaldar’a başvurmak isteyen ve henüz başvuru yapmamış olanlar 24 Şubat’a kadar resmi siteyi ziyaret ederek formu doldurup online olarak gönderebilirler.
SSC MTS & Havaldar 2022 sınavı, Nisan 2023’te Bilgisayar Tabanlı Test Modunda (CBT) yapılacaktır. Komisyon, sınavın kesin tarihini henüz açıklamadı. Bu durum ilerleyen günlerde adaylara duyurulacaktır.SSC MTS, Havaldar 2022’ye nasıl kayıt olunur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesine gidin. ssc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada Başvur bölümüne gidin ve Diğer’e tıklayın, ardından Başvur – “Çok Görevli (Teknik Olmayan) Personel ve Havaldar (CBIC & CBN) Sınavı, 2022” bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Kullanıcı adınız (kayıt numaranız) ve şifrenizle giriş yapın.
Adım 4: SSC MTS 2022 başvuru formunu tüm ayrıntılarla doldurun ve gönderin.
Adım 5: Formu indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Doğrudan bağlantı: Başvurunuzu buraya gönderin
SSC MTS, Havaldar 2022 revize edilmiş program
Olaylar | Tarih |
Çevrimiçi başvuruların alınması için son tarih ve saat | 24 Şubat 2023 (23:00) |
Ücretlerin çevrimiçi ödenmesi için son tarih ve saat | 26 Şubat 2023 (23:00) |
Çevrimdışı Challan oluşturmak için son tarih ve saat | 26 Şubat 2023 (23:00) |
Challan aracılığıyla ödeme için son tarih (Banka çalışma saatlerinde) | 27 Şubat 2023 |
‘Düzeltme Talep Formu Penceresi’ ve Düzeltme Ücretlerinin online ödeme tarihleri | 2 Mart – 3 Mart 2023 (23:00) |
Açıklanan yeni tarihler itibariyle SSC MTS 2022 Başvuru Formu Düzeltme ve Online Düzeltme Ücreti Ödeme penceresi 2 Mart’ta açılacak ve 3 Mart 2023 saat 23:00’te kapanacaktır.
boşluk verileri
MTS için 10.880 ve Havaldar için 529 olmak üzere toplam 11.409 boş kontenjan bulunmaktadır.
Yaş sınırı
MTS ve Havaldar (CBN): Başvuru sahibi 18 ila 25 yaş sınırı arasında olmalıdır.
MTS ve Havaldar (CBIC): Başvuru sahibi 18 ila 27 yaş sınırı arasında olmalıdır.
eğitimsel yeterlilik
Adaylar, giriş sınavını veya tanınmış bir konseyin eşdeğer sınavını geçmiş olmalıdır.
Başvuru ücreti
Adayların başvuru ücreti olarak 100 Rs ödemeleri gerekmektedir. Ancak, kadınlar ve SC, ST, Engelli Kişiler (PwD) ve eski askerler (ESM) mensupları başvuru ücreti ödemesinden muaftır.
Daha fazla bilgi için, adayların SSC’nin resmi portalını ziyaret etmeleri tavsiye edilir.