SSC KKR Constable, Rifleman Admit Card 2022 ssckkr.kar.nic.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member
SSC KKR Kabul Kartı 2022: Personel Seçme Kurulu (SGK) Kerala Karnataka bölgesi GD Constable, Rifleman sınavı 2022 için giriş biletini yayınladı. Sınava başvuran adaylar, salon biletini şu adresteki resmi web sitesinde görebilir: ssckkr.kar.nic.in.
Takvime göre Merkezi Silahlı Polis Güçlerinde (CAPF) Constable (GD), Assam Tüfeklerinde Tüfekçi (GD) ve Narkotik Kontrol Bürosunda Sepoy Sınavı-2022, 10 Ocak – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak.
SSC KKR GD Constable, Rifleman giriş kartı, sınav zamanlaması, merkezi ve diğer önemli detaylar gibi bilgileri içerir. Sınav 1 saat sürer ve adayların Genel Zeka ve Akıl Yürütme, Genel Bilgi ve Genel Farkındalık, Matematik ve İngilizce/Hintçe bilgilerini ölçer.
GB Constable, Rifleman hall bileti 2022’yi indirmek için doğrudan bağlantı
Nasıl SSC KKR GD Constable Kabul Kartını İndirin 2022
1. Adım. ssckkr.kar.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Merkezi Silahlı Polis Kuvvetleri (CAPF’ler), SSF, Rifleman (GD) Assam Tüfeklerinde Polis Memuru (GD) ve Narkotikte Sepoy için e-Giriş kartını almak için buraya tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın. indirilebilir Kontrol Bürosu Sınavı, 2022, 10/01/2023 – 13/02/2023 tarihleri arasında yapılacaktır (05/01/2023 tarihinde yüklenmiştir)”
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, sicil numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
4. Adım. SSC KKR Salon Biletiniz ekranda görünecektir.
Adım 5. Sınav tarihi için giriş kartını indirin ve yazdırın

Adaylar, sınav günü giriş kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.