SSC JE Kabul Kartı 2023: JE Paper 2 salon bileti ssc.nic.in adresinde yayınlandı, buradan indirin

ManK

New member

SSC Genç Mühendis Kabul Kartı 2023: Personel Seçim Komisyonu, Kağıt-II için SSC JE Kabul Kartı 2022’yi yayınladı. Kıdemsiz Mühendis (İnşaat, Makine, Elektrik ve Miktar Ölçümü ve Sözleşmeler) için kayıt yaptıran adaylar sonuçlarını SSC resmi web sitesinden indirebilirler. ssc.nic.in.
Takvime göre, SSC Junior Engineer Paper-2 Sınavı 2022, 26 Şubat 2023’te yapılacaktır. Personel Seçme Komisyonu, Junior Engineer Examination, 2022’yi (Paper-I) 14-16 Kasım 2022 tarihleri arasında CBT modunda gerçekleştirmiştir. Ülke çapında çeşitli merkezler.

İnşaat Mühendisliği (Kağıt-II) 2022 sınavına toplam 15605 aday kısa listeye kalırken, Elektrik/Makine Mühendisliği (Kağıt-II) sınavına 4533 aday hak kazandı.

SSC JE Salon Bileti 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım. Resmi SSC bölgesel web sitelerini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Junior Engineer Paper-II Kabul Kartı bağlantısını tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt kimliğiniz ve şifrenizle giriş yapın
Adım 4. JE Paper 2 erişim kartınız ekranda açılacaktır.
5. Adım. Mekan biletindeki tüm ayrıntıları kontrol edin ve indirin
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını yazdırın
JE Belgesi-II doğası gereği açıklayıcı olacaktır. Üç bölümden oluşur: A, B ve C bölümleri. Sınav maksimum 300 puan için 2 saat sürer.
Adaylar, sınav tarihinde JE Paper-2 Giriş Kartı 2023’ün bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Salon bileti ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi olmadan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.