SSC Memur GD 2022: Personel Seçme Komitesi SSC’yi yayımladı Memur GD cevap anahtarı 2022. CAPFs’de Constable (GD), Assam Rifles’ta SSF, Rifleman (GD) ve NCB Examination – 2022’de Sepoy için işe alım sınavını geçen adaylar, geçici cevap anahtarını şu adresteki resmi web sitesinden indirebilirler: ssc.nic.in.
SSC, 10 Ocak 2023 – 13 Şubat 2023 tarihleri arasında CAPFs, SSF, Rifleman (GD) Assam Rifles ve Sepoy in NCB Examination – 2022’de Constable (GD) için Bilgisayar Tabanlı Sınavı (CBT) gerçekleştirdi. SSC Constable GD – 2022 için ön cevap anahtarı. Adaylar, resmi portalda ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Şifre’ kullanarak cevap anahtarını indirebilirler. Zabıta GD cevap anahtarından memnun olmayanlar, 18.02.2023 (17:00) ile 25.02.2023 (17:00) tarihleri arasında personel seçme komitesine temsillerini iletebilirler.
Adayların, itiraz edilen soru/cevap başına 100 Rs/- ödemesi gerekmektedir. Alınan yanıtlar
25.02.2023 saat 17.00’den sonra hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.
Doğrudan bağlantı: SSC Constable GD Cevap Anahtarı 2022
GD Constable Cevap Anahtarı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki SSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Cevap anahtarı” bölümüne gidin
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, “Aday Cevap Formları ile birlikte Ön Cevap Anahtarlarını Yükle – Assam Rifles ve Sepoy’da CAPFs, SSF, Rifleman (GD) Constable (GD)” yazan satıra tıklayın. NCB çalışmasında, 2022″
Adım 4. Şimdi bilgilerinizle giriş yapın
5. Adım. GD Constable cevap anahtarınız ekranda görünecektir.
6. Adım. Daha sonra kullanmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar şunları not edebilir: SSC GD final cevap anahtarı adaylardan gelen itirazlar değerlendirildikten sonra sonuç açıklanacaktır. CBT sınavı için kısa listeye giren adaylar, Fiziksel Verimlilik Testi (PET), Fiziksel Standart Testi (PST), ardından tıbbi muayene ve belge doğrulaması için çağrılacaktır.