SSC CGL Sonucu 2022: Personel Seçim Komisyonu, SSC, 2022 Birleşik Mezun Düzeyi, CGL Tier-I Puan Kartını yarın, 27 Şubat 2023’te yayınlayacak. Tier 1 sınavına giren adaylar, puan kartını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: ssc.nic.in.
Personel Seçme Komitesi 2022 Birleşik Lisansüstü Düzey Sınavı (Tier-I) sonuçlarını 9 Şubat 2023 tarihinde açıklamıştır. daha sonra 27 Şubat 2023’e ertelendi.
Resmi bildiride, “Tüm adaylara, CGLE, 2022’nin (Kademe-I) notlarının ve nihai cevap anahtarlarının 27 Şubat 2023’ten 13 Mart 2023’e kadar Komisyon web sitesine yüklenmek üzere yeniden planlandığı konusunda bilgi verilmiştir.”
Adaylar, SSC CGL Scorecard 222’yi ilan ettikten sonra kontrol etmek ve indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
CGL Tier 1 Scorecard 2022 nasıl indirilir?
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki resmi SSC web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada, CGL Tier-I Scorecard bağlantısına tıklayın
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin
4. Adım. Puan kartınız ekranda açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar, SSC’nin birleştirilmiş Lisansüstü Seviyesi, CGL Tier-II Sınavı 2022 programını da yayınladığını not edebilir. Plana göre Tier-2, 2 Mart – 7 Mart 2023 tarihleri arasında iki vardiya halinde çalışacak. İlk vardiya sabah 9:00’da, ikinci vardiya ise 14:00’te başlar.