SSC ÇGL Cevap Anahtarı 2022: Personel Seçme Komisyonu (SSC), Birleşik Lisansüstü Düzeyi, CGL Kademe I Sınavı 2022 için cevap anahtarını yayınladı. Sınava giren adaylar, ön cevap anahtarını resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir. ssc.nic.in.
SSC CGL Tier-I sınavı, seçici kurul tarafından 1 Aralık 2022 – 13 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli merkezlerde gerçekleştirilmiştir.
SSC, adayların cevap kağıtlarını geçici cevap anahtarlarıyla birlikte internet sitesinde yayımladı. Adaylar, sadece kullanıcı kimliklerini ve şifrelerini resmi portala girerek cevap anahtarlarına erişebilirler.
CGL Kademe I cevap anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
SSC CGL Kademe I Cevap Anahtarı 2022: Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki SSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Cevap anahtarı” sekmesine tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “Lisansüstü Düzey Kombine Sınavı (Tier-I) – 2022 Adayların Cevap Kağıtları ile birlikte Ön Cevap Anahtarlarını Yükleyin” yazan bağlantıya tıklayın)
4. Adım. Bir oturum açma sayfası görünecek, kullanıcı kimliğinizi ve parolanızı girin
5. Adım. Ekranda SSC CGL cevap anahtarı açılacaktır.
6. Adım. Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın
Adım 7. Gerekirse geçici cevap anahtarına itiraz edin
SSC CGL 2022 Kademe 1 İtiraz Penceresi
Adaylar, geçici cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar için komitenin itiraz penceresini açtığını not edebilirler. Adaylar, varsa geçici cevap anahtarlarıyla ilgili beyanlarını 17 Aralık 2022 (17:00) ile 20 Aralık 2022 (17:00) arasında sorgulanan soru/cevap başına 100 Rs/- ödeyerek gönderebilirler. Son başvuru tarihinden sonra alınan talepler kabul edilmeyecektir.
Kesin cevap anahtarı ve sonuç, adayların geçici cevap anahtarına yaptıkları itirazlar değerlendirildikten sonra yayınlanacaktır.
SSC CGL Tier-I sınavı, seçici kurul tarafından 1 Aralık 2022 – 13 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli merkezlerde gerçekleştirilmiştir.
SSC, adayların cevap kağıtlarını geçici cevap anahtarlarıyla birlikte internet sitesinde yayımladı. Adaylar, sadece kullanıcı kimliklerini ve şifrelerini resmi portala girerek cevap anahtarlarına erişebilirler.
CGL Kademe I cevap anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
SSC CGL Kademe I Cevap Anahtarı 2022: Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki SSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Cevap anahtarı” sekmesine tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “Lisansüstü Düzey Kombine Sınavı (Tier-I) – 2022 Adayların Cevap Kağıtları ile birlikte Ön Cevap Anahtarlarını Yükleyin” yazan bağlantıya tıklayın)
4. Adım. Bir oturum açma sayfası görünecek, kullanıcı kimliğinizi ve parolanızı girin
5. Adım. Ekranda SSC CGL cevap anahtarı açılacaktır.
6. Adım. Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın
Adım 7. Gerekirse geçici cevap anahtarına itiraz edin
SSC CGL 2022 Kademe 1 İtiraz Penceresi
Adaylar, geçici cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar için komitenin itiraz penceresini açtığını not edebilirler. Adaylar, varsa geçici cevap anahtarlarıyla ilgili beyanlarını 17 Aralık 2022 (17:00) ile 20 Aralık 2022 (17:00) arasında sorgulanan soru/cevap başına 100 Rs/- ödeyerek gönderebilirler. Son başvuru tarihinden sonra alınan talepler kabul edilmeyecektir.
Kesin cevap anahtarı ve sonuç, adayların geçici cevap anahtarına yaptıkları itirazlar değerlendirildikten sonra yayınlanacaktır.