SSC CGL 2022 Tier 1 final cevap anahtarı ssc.nic.in’de yayınlandı doğrudan bağlantıyı kontrol edin

ManK

New member

CGL cevap anahtarı 2022: Personel Seçme Komitesi, SSC bugün, 27 Şubat 2023, Soru Kağıtlarıyla birlikte CGL Kademe-I Son Cevap Anahtarlarını yayınladı. Sınava giren adaylar, Birleşik Lisans Düzeyi Sınavı (Tier-I) cevap anahtarını Komisyonun resmi web sitesinde şu adreste görüntüleyebilir: ssc.nic.in.
Personel Seçme Kurulu, Lisansüstü Düzeyinde Birleşik Sınav (Tier-I), 2022 sonucunu 9 Şubat 2023 tarihinde açıkladı. Şimdi Komisyon, sorularla birlikte nihai cevap anahtarlarını resmi web sitesi portalında yayınladı.
“Sınav sisteminde daha fazla şeffaflık sağlamak ve adayların yararına, Son Cevap Anahtarlarının Soru Kağıtları ile birlikte 27.02.2023 tarihinde Komisyonun web sitesine yüklenmesine karar verilmiştir.” Cevap anahtarını ve soru kağıtlarını indirme imkanı 27 Şubat – 13 Şubat 2023 tarihleri arasında saat 19:00’a kadar web sitesinde mevcut olacaktır.
İndirmek: SSC CGL 2022 Kademe 1 Son Cevap Anahtarı
Nasıl kontrol edilir CGL Kademe 1 Kesin Cevap Anahtarı 2022?
1. Adım. ssc.nic.in adresindeki resmi SSC web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Son haberler” bölümüne gidin
3. Adım. Şimdi “Birleşik Lisansüstü Düzey Sınavı (Tier-I) 2022: Son Cevap Anahtarlarını Soru Kağıtları ile birlikte yükleyin” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Bir PDF açılır, aşağı kaydırın ve sağlanan bağlantıya tıklayın
5. Adım. Kimlik bilgilerinizi girin ve CGL Kademe 1 Cevap Anahtarı 2022 ve Soru Kağıtlarına erişin
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar, SSC’nin birleştirilmiş Lisansüstü Seviyesi, CGL Tier-II Sınavı 2022 programını da yayınladığını not edebilir. Plana göre Tier-2, 2 Mart – 7 Mart 2023 tarihleri arasında iki vardiya halinde çalışacak. İlk vardiya sabah 9:00’da, ikinci vardiya ise 14:00’te başlar.