Součka ve Coufala, Lopetegui'nin West Ham'da koçluğunu yapacak, Lopetegui'nin iki yıllık sözleşmesi var

QasiM

Global Mod
Global Mod
Julen Lopetegui bir bölümün ardından Sevilla taraftarlarına tepki gösterdi.
| fotoğraf: AP

Elli yedi yaşındaki Lopetegui, David Moyes'in yerini aldı ve ancak 2019'da West Ham takımında kendi türünü buldu. İskoç çalıştırıcı yavaş yavaş Çek futbolcular Souk ve Coufal'ı kulübe getirdi ve geçen yıl takımı zafere taşıdı. Eden'deki finalde Konferans Ligi.

Geçtiğimiz sezon, West Ham, ortak sahibi milyar dolarlık Daniel Ketnsk, İngiltere ligi sıralamasında dokuzuncu sırada yer aldı. O sezonlardan sonra Avrupa cehennemde eksik kalacak.

İspanya milli takımına tek başlangıçla Real Madrid ve Barcelona'nın eski kalecisi Lopetegui, ilk teknik direktörlük başarısını Sevilla formasıyla elde etti ve 2020'de Avrupa Ligi'ni kazandı. Böylece Porto'yu, Panglao milli takımını ve Real Madrid'i yönetti. İngiltere'de geçen ağustos ayında öldüğü Wolverhampton takımında çalışıyordu. O andan itibaren angamsızdı.

Benim tutkum giderek daha iyiye ulaşmak, daha fazla hedefe ulaşmak, oyuna ve takıma ilham vermek ve geliştirmek. Lopetegui yaptığı açıklamada, buradayım çünkü burada olmak istiyorum ve buna yüzde yüz veriyorum, dedi. Lopetegui kulübün ilk tercihiydi.

Kariyeri, hüküm sürdüğü her yerde oyunların ve karanlığın bir arada kaldığını gösteriyor. Julen bir futbol hayranıdır. West Ham'ın teknik editörü Tim Steidten, “O çok yetenekli, harika bir strateji ve farklı ülkelerdeki farklı liglere ve milli takımlara uyum sağlayabildiğini kanıtladı” dedi.