“Son derece heyecan verici ve duygusal bir yolculuk oldu”: Rohit Sharma, Mumbai Kızılderilileriyle 12 yıl | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hindistan kaptanı Rohit Sharma, Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) Mumbai Indians ile 12 yılını tamamlamayı düşündü ve yolculuğun kendisi için son derece heyecan verici ve duygusal olduğunu söyledi.
8 Ocak 2011’de, Bengaluru, Mumbai, Punjab Kings ve Deccan Chargers’daki ilk IPL mega müzayedesi sırasında, Rohit’in 2008-10 IPL’deki önceki takımı, sağ elini kullanan açıcının hizmetleri için üçlü bir savaşa girdi. .
Sonunda Mumbai onu takıma aldı ve o zamandan beri Rohit, onları beş IPL zaferine (2013, 2015, 2017, 2019 ve 2020) ve artık feshedilmiş Şampiyonlar Ligi T20’de (2011 ve 2013) iki kupaya götüren tılsımlı topa vuran oyuncusu oldu. ) . ).
“Mumbai Kızılderilileri ile 12 yıl geçtiğine inanamıyorum. Benim için son derece heyecan verici ve duygusal bir yolculuk oldu. İnançlılar, gençler ve Paltan’ımızla birlikte çok şey başardık.”

Kaptan 𝙍𝙤, Bombay Kızılderilileri ile yaptığı 12 yıllık yolculuğundan bahsediyor
💙
Kaptanımızla ilgili en sevdiğiniz anıyı bize anlatın… https://t.co/IEy92CllQc

– Bombay Kızılderilileri (@mipaltan) 1673190014000
Sharma, franchise’dan resmi bir açıklamada, “Mumbai Kızılderilileri benim ailem ve oyuncu arkadaşlarıma, hayranlarıma ve yönetime tüm sevgileri için teşekkür etmek istiyorum. Daha birçok anı yaratmayı ve Paltan’ımız için daha fazla gülümsemeyi dört gözle bekliyorum.”

Rohit ayrıca 2015 IPL finalinde, tarafı Chennai Super Kings’e karşı büyük bir toplamda ilerletmek için 26 top yarım asırla Maçın Oyuncusu ödülünü kazandı. Ayrıca 4982 koşuyla (IPL + CL T20 istatistiklerinin birleşimi) MI’nın en yüksek koşu skoru sahibidir.
Aynı zamanda Mumbai için en yüksek forma giyen oyuncu ve kaptan olarak IPL’de en çok ikinci galibiyete sahip (143 maçta 81 galibiyet). Ancak 2021’de play-off’ları kaçıran Mumbai, IPL 2022’deki 10 takımlık etkinliği hayal kırıklığı yaratan son sırada bitirdi ve lig aşamasındaki 14 maçın sadece dördünü kazandı.
Uluslararası cephede, Rohit’in 2023’teki ilk kez Hint takımının kaptanı olarak ortaya çıkması, yaklaşan ODI serisinde Sri Lanka’ya karşı 10 Ocak’ta Guwahati’de ilk maç oynandığında ve ardından Ocak’ta Kalküta ve Thiruvananthapuram’da oynanacak maçlarda gelecek. sırasıyla 12 ve 15.