SMVDSB, Ramakrishna Misyonu Ulusal Gençlik Gününü Kutluyor, ‘Swami Vivekananda’yı Hatırlayın

ManK

New member

JAMMU: Ulusal Gençlik Günü tarafından bugün büyük bir coşkuyla kutlandı. Ramakrishna Misyonu‘ diye hisseden Jammu ve yerel okul çocuklarıSwami Vivekananda– Jammu, Udheywala’daki misyon binasındaki Vivekananda Oditoryumu’nda Hindistan’ın genç azizi olarak da bilinir.
Kutlamanın açılışını Baş Konuk Anshul Garg, İcra Kurulu Başkanı Shri Mata yaptı. Vaishno Devi türbe plakası (SMDSB).
Baş Konuk Anshul Garg açılış konuşmasında, Swami Vivekananda’nın, “Kalkın! Uyanmak! Ve hedefe ulaşana kadar durma”.
Bu, Swami Vivekananda’nın azmin başarının tek anahtarı olduğunu vurguladığı altın bir öğretisidir, diye ekledi.
Vivekananda’nın özgüven, eğitim ve başarı, din ve çok daha fazlası hakkındaki ünlü sözlerini temsil ettiği ve telaffuz ettiği 1893’te Chicago’daki Dünya Dinler Parlamentosu’na da örnek oldu.
Bay Garg, Ramakrishna misyonuyla benzersiz bir duygusal bağ olduğunu kabul ederken, Bay Garg, geleneği modernite ile birleştirmenin önemini vurguladığı için misyonu övdü.
Vivekananda’nın öğretisinin ayırt edici özelliğinin, Hindistan’ın geçmişine derinden kök salmış olmasına rağmen, aynı anda Hindistan’ın birkaç on yıl sonraki geleceğinin vizyonunu ana hatlarıyla belirtmesi olduğunu söyledi.
Bay Garg, gençliği en büyük demografik temettülerden biri olarak gösterdi ve Hindistan nüfusunun yaklaşık yüzde 50’sinin 30 yaşın altında olduğunu ve önümüzdeki 25 yıl içinde Amritkaal olarak bilinen ülke için büyüme ve gelişme nektarı üretebilecek durumda olduğunu belirtti. Sayın Başbakan tarafından.
Baş Konuk ayrıca, Shri Mata Vaishno Devi Gurukul’un, öğrencilerin 6. sınıftan Shastri’ye tamamen konut ortamında çalıştıkları geleneksel Sanskritçe/Vedik bilgiyi geleneksel eğitimle birleştirme amacı ile Shri Mata Vaishno Devi Mabet Kurulu tarafından bir proje olarak kavramsallaştırıldığını belirtti. ücretsiz. Hon’ble LG’nin başkanlık ettiği Tapınak Kurulu’nun SMVD Gurukul gibi enstitüler aracılığıyla Sanskrit dili ve sanatan dharma’nın tanıtımına kararlı olduğunu söyledi.
Bu etkinliğin onur konuğu Jammu Eğitim Müdürü Suraj Singh Rathore idi ve ayrıca Jammu Yönetim Kurulu Başkanı Suresh Kumar Sharma ve Jammu Üyesi Shri Mata Vaishno Devi Mabedi Yönetim Kurulu Üyesi Suresh Kumar Sharma tarafından kutsandı.
Daha önce program, din adamlarının Vedik ilahileri söylemesiyle başladı.