Slovensk Radost: Dti na hiti ve politik trenr. Mustvo büyüyor, ilerlemeden sonra ekl

QasiM

Global Mod
Global Mod
Böylece Pazar günkü Bosna-Hersek ile düelloyu tam bir huzur içinde oynayabilir ve bundan keyif alabilirler. Slovak taraftarların İzlanda’da oynadığı maça benzer. Bratislava’nın Teheln sahasında yirmi bin kişi içki içiyordu ve bazıları düdük çaldıktan sonra çimlere koştu.

Kaos vardı ama onlar çocuktu, onları gönderemezsiniz. Sparansk’tan Luk Harasln, iki gol ve bir asistle Sportnet’e döndü. Harikaydı, onlarla iyi vakit geçirdiler.

Bir an arkama döndüm ve birden arkamda çocuklar belirdi, otostopçu Milan Kriniar güldü.

Ancak büyük kutlamalara gerek yoktu.

İzlanda çok erken başladı ve on yedi dakika sonra Orri Skarsson’un merkezden yaptığı kafa vuruşu sayesinde öne geçti.

Bu beni biraz ürküttü ama çok çabuk sakinleştim çünkü yapmak istediğimiz şeye devam ettik. TASR ajansının aktardığına göre antrenör Calzona, paniğe kapılmadık ve sonunda bunu başaracağımız benim için açıktı.

Ve azizin zamanını tahmin etti.

Yarım saat sonra Juraj Kuck büyük dönüşü buldu ve Harasln köşesine geldi. Ondrej Duda ilk yarıdan hemen önce penaltıdan gol attı, Harasln devreden kısa bir süre sonra iki gol attı ve oyun bitti.

Slovak tasarımcı Luk Harasln İzlanda’yı ziyaret etti.

Bu takımın büyüdüğünün kanıtıydı. Kaybettiğimizde bile mücadele etmeyi başardık. İkinci yarıya çok erken girdik, su muhteşemdi. Calzona, “Vtina’dan memnun değilim ve ihbarda bulunacağım” dedi.

Nron utkn idi, sonuç biraz bozuldu. Durumu tersine çevirmeyi başardık ve bundan mutluyuz. Taraftarlar harikaydı ve biz de bundan mümkün olduğunca keyif almak istiyoruz, diye ekledi kaleci Martin Dbravka.

İzlanda’nın 4:2 sonundaki rüyasının hiçbir anlamı yoktu, Slovaklar günün karmaşıklığına izin vermedi ve galibiyetin tadını çıkardı.

Bu akşamki maç için özgürlük demek ve bununla hiçbir sorunum yok. Basın toplantısında Azizler tarafından ampaskum yağmuruna tutulan Calzona, kutlama yapacaklarını söyledi. İlerleme için çok minnettarım.

Elemelerden birkaç ay önce İtalyan takımına katıldı ama uzun süre başlamadı. Ulusal Lig’de önce Sırbistan’a 0-1 mağlup olan Slovaklar, ardından J Grubu’nda evinde Lüksemburg ile 0-0 berabere kaldı ve Calzona eleştiri konusu oldu. Ayrıca, öncelikle İzlanda ve tercih edilen Portekiz ile bir araya gelmeleri bekleniyordu.

Avrupa Şampiyonası’na yükseldikten sonra Sloven futbolcu, kutlamalar sırasında teknik direktör Francesco Calzona’yı kaldırıyor.

Sıralama turlarına çıkmadan önce birisi bize doğru koştu, bu doğru değil. Böyle insanlar Slovak futbolunu bozmazlar. Kim rahatsız ederse etsin ülkelerini desteklemeleri gerektiğini söyledi.

Onunla yapılan hamlenin sonunda doğru olduğu ortaya çıktı. Sonraki sekiz düelloda Slovakya dört kez kazandı, sadece Portekizlilere güvenmediler ve tur bitmeden final turnuvasına yükselmeyi kutladılar.

Eğer birisi bize ilk maçın ardından kendi sahamızda İzlanda’ya karşı yükselmeyi kutlayacağımızı söyleseydi onlara inanmazdım. Ancak teknik direktör Calzona’nın yönetiminde bir araya geldiğimizi doğruladık, yıldız Duda’yı övdük.

Ben memnunum. Etrafımda, maçta ya da taraftarları gördüğümde midem bulanıyor. Bu artık benim kişisel sevincim anlamına gelmiyor, Calzona kanamadı.

Mon da birkaç ay sonra Avrupa Şampiyonası’nın düzenleneceği Almanya’da da benzer şekilde mutlu olacak. Konuşmacılar kesinlikle performanslarını onaylamak isteyeceklerdir.