Shubman Gill, takım için büyük bir başarı elde etmekten mutlu olduğunu söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

AHMEDABAD: Önden giden vurucu Shubman GillHindistan’ın 168 turluk zaferinde kim etkili oldu? Yeni Zelanda Çarşamba, üç maçlık T20I serisini ilk tonuyla perçinlemek için büyük vuruş sırasında fazladan bir şey yapmadığını söyledi.
Gill, vuruş yapmayı seçtikten sonra Hindistan’ın 4 için büyük bir 234 göndermesine yardım etmek için 126’da direnmedi.
Hindistan daha sonra koşular açısından en büyük galibiyetini kaydetmek için Yeni Zelanda’yı 12.1’de yetersiz bir 66 ile yendi.

Maç sonrası sunum sırasında Gill, “Antrenman yaptığınızda iyi hissettiriyor ve karşılığını veriyor. Takım için büyükleri almaktan mutluluk duyuyorum. Herkesin altılı vurmak için farklı bir tekniği var,” dedi.
“Hardik Bhai, yaptığım gibi vurmam gerektiğini ve ekstra bir şey yapmaya gerek olmadığını söyledi. Ülkenizi temsil ettiğinizde, herhangi bir yorgunluk olduğunu düşünmüyorum ve üç formatı da gördüğüm için mutluyum. .” .”
Kaptan Hardik Pandaya sahada kararlar verirken normalde içgüdülerine göre hareket ettiğini söyledi.
Oyuncu seçilen Pandya, “Oyunu her zaman böyle oynadım, durumu anlamaya ve o sırada neye ihtiyaç duyulduğunu anlamaya çalıştım ve önyargılı fikirlere sahip olmadım. Çoğu zaman cesaretimin arkasında dururum” dedi. diziler.
“Hayatım ve kaptanlığımla ilgili çok basit bir kuralım var: Eğer kaybedersem, kararlarımı veririm. IPL finalini oynadığımda, ikinci vuruşların daha etkili olduğunu hissettim. Bu baskı oyunlarını normalleştirmek istiyoruz ve Umarım daha büyük etaplarda daha iyisini yapabiliriz.”
Hayal kırıklığına uğramış bir Yeni Zelanda kaptanı Mitchell Santner Hindistan’ı “mükemmel” kriket oynadığı için itibar etti.
“Çocuklarından bazıları şu anda harika bir durumda. Güç oyununda beş kaleyi kaybettiğinizde kazanmak zor. Top sallandığında zor olabilir.
Santner, “Hindistan’ın nasıl oynadığına bakarsanız, başlangıçta acele etmediler ve işler düzleştiğinde gerçekten bizi almaya çalıştılar,” dedi.
hakkında sorulan ODI Dünya Kupası Bu yıl Hindistan’da Santner şunları söyledi: “Yılın o zamanında biraz çiy olacağını düşünüyorum, çoğu takım önce bowling oynayacak.
“Bazı harika küçük kapılar gördük, eğer Ekim’de böyle olursa, parçası olmak ve onlardan ders çıkarmak için harika bir Dünya Kupası olacak. Bence o zaman takımları sınırlamak istediğimiz puan 320 olur.”