Shivam Mavi: Banka gücümüzü güçlendirdik | Gujarat Titans Kriket Haberleri’nden

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hızlı atıcı Şivam Mavi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Gujarat Titans’ın yaklaşmakta olan Hindistan Premier Ligi sezonu için takım gücünü güçlendirdiğini ve şampiyon olarak performans gösterme baskısı altında olmadığını söyledi.
Mavi, Gujarat’ın geçen yılki ilk sezonunda zayıf bir yedek kulübesine sahip olduğunu kabul etmişti.
Daha önce Kolkata Knight Riders kampının bir parçası olan 24 yaşındaki Pacer Mavi, Gujarat’ın bu sezon sıradaki gücünü güçlendirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.
“Açıkçası (Gujarat Titans üzerinde) bir baskı yok. Geçen yıl oynadığımız ve herkesin kendi rolünü oynadığı türden bir kriket türü, bu yıl da rollerimizi oynamak isteriz. Ancak bu yıl yedek kulübesi gücümüzü de güçlendirdik. Bu cephede yetersiz kaldığımızı hissettik ve bunun üzerinde çalıştık” dedi Mavi.
Mavi ayrıca önümüzdeki sezon için “özel bir teslimat” geliştirme sürecinde olduğunu, ancak uygulamaya geçmeden önce yapılması gereken bazı işler olduğunu da açıkladı.

kriket maçı2

“Bu IPL için planlanmış özel bir doğumum var, burada ne olduğundan bahsetmeyeceğim ama umarım gerçekleştirebilirim ve sonra bunun hakkında konuşacağım. Yüzde 99’umda, çalışmalar hala devam ediyor. dedi.
Mavi, sıranın sonlarında sopayla da güçlü bir gösteri yapacağından emin.
“Son 1-2 yılda, ülkeniz, IPL veya ev sahibi takım fark etmeksizin (düşük dereceli) vuruşların tüm takımlar için çok önemli hale geldiğini görürdünüz.
Cumartesi akşamı bir etkileşim sırasında medyaya konuşan Mavi, “2-3 vuruş yapabiliyorsanız, o zaman bu sizin tarafınız için çok faydalı. Sonlara kadar arka uç vurucularla 30-35 tur atmak için kendimi destekliyorum.” .
Mavi, kenar bowling oyuncuları ve gençlerin milli takımda yer almak için IPL’de etkilemeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

kriket maçı

“Bowlers burada performans göstermeye ve milli takıma girmeye çalışıyor. Amacım, performansım açısından takım için elimden geleni yapmak. Çok ileriyi düşünmüyorum. Sadece benim için ne uygunsa ona odaklanıyorum.” dedi.
Mavi, bazı önemli sorunların üstesinden gelmek için kondisyonu üzerinde çok çalıştığını ve normal yerli kriket oynayarak genel oyununun geliştiğini söyledi.
“Son iki yılda vuruşlarıma çok odaklandım, kendimi de çok geliştirdim. Takımıma faydalı olmak için elimden geldiğince çok çalışmaya çalışıyorum. İş yükümü yönetmeye odaklandım. Bunu devam ettiremedim, düzenli olarak kriket oynuyorum” dedi.
“Vuruşlarım üzerinde çalışıyorum. Her zaman iyi vururum ama o altılıları kolayca vuramazdım. Bunun için gerçekten çok çalıştım ve bazı iyi dönüşler de aldım. Kalça kaslarım için de çok çalıştım.” ve çekirdek zayıftı, ama şimdi gerçekten güçlü hissediyorum.”

kriket adamı

Franchise’ına ve India T20I’nin kaptanına büyük övgü Hardik PandayaMavi, “Hardik bey asla genç oyunculara baskı yapmıyor, sadece onları destekliyor. Gujarat kampında çok hafif bir ortam var ve bir genç içeri girdiğinde serbest bir kurulum yaşıyor. Atmosfer iyi olduğunda, oyuncular doğal olarak gerçekleştirin.”
Mavi ayrıca Gujarat Titans teknik direktörü ve eski Hindistan oyuncusu Ashish Nehra’yı oyuncunun ilk politikası için övdü.
“Size serbestlik veriyor, sahaya çıkıp zamanınızı iyi kullanmalısınız. Dinlenmek istiyorsanız dinlenin. O bir arkadaş gibidir. Oyunculara yük olmaz.” dedi Mavi.
(PTI girişi ile)