Shafali Verma, Gujarat Giants’a karşı oyundan atışı yaptı: Meg Lanning | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Kaptan Mega Lanning Cumartesi günü övüldü Şafali Verma pervasız topa vuran oyuncu, Delhi Capitals’i Gujarat Giants’a karşı 10 küçüklükte yankılanan bir zafere götürdükten sonra Kadınlar Premier Ligi (WPL) Navi Mumbai’deki Dr DY Patil Spor Akademisi’ndeki yarışma. Shafali, yakın bir kovalamacada sadece 28 topa yenilmemiş bir 76 vurdu.
Marizanne Kapp’ın 4-0-15-5’i, 20 üstlerinde yalnızca 105/9 yenebilen Gujarat Giants’ı havaya uçurduktan sonra, Shafali, Delhi Capitals’ı almak için Lanning’in şirketinde (21 dışarıda değil) beş altı ve 10 dört attı. 10 wicket galibiyet gücü.
Lanning, burada DY Patil Stadyumu’ndaki maçtan sonra basına yaptığı açıklamada, “Bunun Shafali’den geldiğini görmedim, kimsenin gördüğünü sanmıyorum.”
“Güçlü yanlarıyla oynadı ve bir rol aldı ve bu T20 kriketinde olduğunda, sadece devam etmelisin.”
Delhi Capitals kaptanı, sahanın kalp pillerine erkenden yardımcı olduğunu söyledi.
“Saha yeni bir top kalesiydi. Lanning, “Doğru alanlarda yaparsanız, bunu yaptığımızı hissettik,” dedi.

Kriket vurucuları.

“Fakat Shafali denklemin küçük kapılarını aldı, geri çekildi, gücünü kullanarak oynadı, sessiz kaldı ve düz vuruşlar yaptı. Bu küçük kapılarda yaparsanız başarılı olursunuz. Onun işini yaparken diğer tarafta olmayı seviyordum” diye ekledi.
Lanning, Marizanne Kapp’ı çarpıcı beşliği için övdü – bunun için Delhi Başkentleri için platform sağladı.
“Doğal uzunluktaki stok topunu az önce attı. Küçük kapıdan biraz çıkmayı başardı. Biraz morali bozuktu, tüm turnuva boyunca o kadar kötü bowling oynadığını düşünmüyorum, oyunun doğası bu. Ama bazı ödüller aldığını görmek güzeldi,” dedi Lanning.
Gujarat Giants baş antrenörü Rachael Haynes, Royal Challengers Bangalore’a karşı 65’i fark yaratan Sophia Dunkley’i dışarıda bırakmakla hata yaptığını kabul etti.
“Marizanne harika bir bowling oyuncusu ve ondan hiçbir şey almak istemiyorum. Maçın başlarında (son maçta) düşük performans gösteren bir vurucuyu nakavt etmek için bunun doğru karar olduğundan emin değilim. dedi Haynes.
“Bu turnuvada yarım asır yapmış iki oyuncumuz oldu ve Dunk’ınki (Sophia Dunkley) muhtemelen uzun zamandır gördüğüm en iyi T20 vuruşlarından biriydi. Bu müsabakada formda oyunculara, en çok topla karşılaşan en iyi oyunculara ihtiyacımız var ve ne yazık ki bu gece iyi bir bowling oyuncusu aramızdan geçti” dedi.
(PTI girişi ile)