SGPGIMS Personeli Hemşire Kabul Kartı 2023 Yayınlandı, Buradan İndirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Sanjay Gandhi Yüksek Lisans Enstitüsü Tıp Bilimleri Enstitüsü (SGPGIMS), personel hemşireleri için işe alım sınavı için giriş kartını yayınladı. Erişim kartı resmi web sitesinden indirilebilir. SGPGIMS, https://sgpgims.org.in/. Anketin 22 Mart 2023’te 1.974 personel hemşire pozisyonunu doldurması planlanıyor.
Personel hemşire alımı sınavına başvuran adaylar, SGPGIMS resmi web sitesini ziyaret edip sicil numaralarını, doğum tarihlerini ve gerekli diğer bilgileri girerek giriş kartlarını indirebilirler. SGPGIMS Personel Hemşiresi kabul kartı, adayın adı, fotoğrafı, sınav tarihi ve saati, sınav merkezi ve diğer önemli talimatlar gibi önemli bilgiler içerir.
Adayların SGPGIMS Personel Hemşiresi kabul kartlarını geçerli bir fotoğraflı kimlikle birlikte sınav merkezine getirmeleri önemlidir. Adaylar giriş belgesi olmadan sınava alınmayacaktır.
SGPGIMS Personel Hemşiresi işe alım sınavının, 1.974 iş ilanına başvuran yüksek sayıda adayla oldukça rekabetçi olması bekleniyor. Sınav birden fazla vardiya halinde yapılır ve adayların giriş kartlarında sınav tarih ve saatini dikkatlice kontrol etmeleri önerilir.
SGPGIMS Personel Hemşiresi giriş kartının yayınlanması, işe alım sınavını heyecanla bekleyen adayların içini rahatlattı. Adayların sınava iyi hazırlanmaları ve giriş kartındaki tüm talimatları takip etmeleri tavsiye edilir. Tüm adaylara yaklaşan sınavda başarılar dileriz.
SGPIMS Personeli Hemşire Giriş Kartı 2023’ü İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
SGPGIMS Personel Hemşire kabul kartını indirme adımları şunlardır:
Adım 1: Sanjay Gandhi Lisansüstü Tıp Bilimleri Enstitüsü’nün (SGPGIMS) https://sgpgims.org.in/ adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Ana sayfadaki “Kart Ekle” sekmesine tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Personel Hemşiresi” seçeneğini seçin.
Adım 4: Kayıt numaranızı, doğum tarihinizi ve diğer gerekli bilgileri girin.
Adım 5: “Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 6: SGPGIMS Personeli Hemşire Kabul Kartınız ekranda görünecektir.
Adım 7: Gelecekte başvurmak üzere erişim kartını indirin ve yazdırın.
Not: SGPGIMS Personel Hemşire giriş kartının geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte çalışma merkezine getirilmesi zorunludur.