SGPGIMS Personel Hemşiresi 2023: Sanjay Gandhi Tıp Bilimleri Yüksek Lisans Enstitüsü (SGPGIMS), Lucknow, SGPGIMS Personel Hemşiresi 2023 için çevrimiçi kaydı başlattı. Uygun adaylar, başvuru formunu şu adresteki resmi web sitesinde gönderebilir: sgpgims.org.in.
Takvime göre, Personel Hemşire için çevrimiçi kayıt 10 Şubat – 1 Mart 2023 tarihleri arasında aktif kalacaktır. SGPGIMS işe alım sınavı 22 Mart 2023 tarihinde CBT modunda yapılacaktır. SGPGIMS, bu işe alım kampanyasıyla Hemşire pozisyonu için toplam 1974 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.
boşluk verileri
Kategori | Sonrasında |
SC | 415 |
ST | 39 |
OBC | 533 |
EWS | 197 |
UR | 790 |
Toplam | 1974 |
İndirilenlerGPGIMS Personeli Hemşire Başvuru Başvurusu 2023
Yaş sınırı
Başvuru sahipleri 1 Ocak 2023 tarihinde 21 ile 40 yaşları arasında olmalıdır.
açıklama – Ayrılmış kategoriler için yaş sınırlaması mevcuttur
eğitimsel yeterlilik
(i) Hindistan Hemşirelik Konseyi / Tıp Fakültesi tarafından tanınan bir enstitü veya Üniversite ORB.Sc’den Lisans Hemşireliği (4 yıllık kurs). Hemşirelik (Post Basic) (2 yıllık kurs)
(ii) Eyalette/Hindistan Hemşirelik Konseyinde hemşire ve ebe olarak kayıtlı olmak
VEYA
(i) Hindistan Hemşirelik Konseyi tarafından tanınan bir Enstitü/Konsey veya Kuruldan Genel Hemşirelik Ebeliği Diploması
(ii) Söz konusu eğitim yeterliliğini aldıktan sonra en az 50 yataklı bir hastanede iki yıllık deneyim
(ii) Eyalet / Hindistan Hemşirelik Konseyi’nde Hemşire ve Ebe olarak kayıtlı olmak
Başvuru ücreti
General/OBC/EWS adayları için başvuru ücreti 1180 Rs ve SC/ST adayları için 708 Rs’dir.
Seçim süreci
Seçim, yalnızca Ortak İşe Alım Testinde (CRT) alınan puanlara dayalıdır.
Başvurunuzu buraya gönderin: SGPGIMS Personel Hemşire Alımı 2023
SGPGIMS Personel Hemşiresine Nasıl Başvurulur?
1. Adım. sgpgims.org.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada, “UP Govt. Vide İlan No. I/75/Rectt/Otonom SMC/2022-23 Personel Hemşiresi için İşe Alım Duyurusu” yazan işe alım için “Şimdi Başvur” düğmesini tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Gerekli belgeleri yükleyin ve kayıt ücretini ödeyin
5. Adım. İleride başvurmak üzere başvuru formunu indirin ve yazdırın
sınav modeli
Ortak İşe Alım Testi (CRT), toplam 100 puan için 2 saat sürer. Aşağıdaki gibi çoktan seçmeli sorular (MCQ’lar) içerir: