SBI PO Sonucu 2022: Hindistan Devlet Bankası yakında SBI PO Net sonuç 2022. Serbest bırakıldıktan sonra, sınava giren adaylar sınavlarına girebilirler. savcının sonucu adresindeki SBI resmi web sitesinden sbi.co.in.
Resmi duyuruya göre, 2022 SBI PO sonucunun açıklanması Şubat 2023 olarak planlanıyor. Raporlar, sonucun muhtemelen Şubat ayının ikinci haftasında açıklanacağını gösteriyor. Ancak SBI’dan bu konuda resmi bir açıklama yok.
Probationary Officer Mains Examination – 2022, 30 Ocak 2023 tarihinde yapılmıştır. Sınav, 200 puanlık 200 objektif sorudan ve tanımlayıcı sınav için 50 puandan oluşmaktadır.
Hindistan Devlet Bankası, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 1673 Denetimli Serbestlik Görevlisi pozisyonunu doldurmayı hedefliyor. SBI PO sonucunu doldurduktan sonra, adaylar sonuçlarını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
SBI PO Sonucu 2022 Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. SBI’nin sbi.co.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘İşler’ sekmesine tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, SBI PO sonuç bağlantısını arayın
4. Adım. Bilgilerinizle oturum açın ve gönder’i tıklayın
5. Adım. PO sonucunuz ekranda açılacaktır.
6. Adım. Sonucu kontrol edin ve indirin
7. Adım. İleride başvurmak için bunun bir çıktısını alın
Adaylar şunları not edebilir: SBI PO işe alımı Prelims, Mains ve Psychometric test olmak üzere üç seçim aşaması içerir. SBI PO gönderisi için seçilen adaylara 36000-1490/7-46430-1740/2-49910-1990/7-63840 ölçeğinde 41.960 Rs (4 adım önde) maaş ölçeği teklif edilecektir.