YENİ DELHİ: Hindistan Devlet Bankası yayınladı SBI PO Prelims Sonucu 2022 bugün, yani 17 Ocak 2023. SBI Deneme Memuru Ön Sınavı 2022’ye giren adaylar artık sonuçlarını bankanın resmi web sitesi olan sbi.co.in’den kontrol edebilir ve indirebilir.
SBI PO 2022 ön eleme sınavı 17, 18, 19 ve 20 Aralık 2022 tarihlerinde ülke genelinde farklı vardiyalarda gerçekleştirilmiştir. Sonuçları çevrimiçi olarak kontrol etmek için adayların sicil numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi ile giriş yapması gerekir.
Adaylar, SBI PO Ön Sonucunu indirmek için yazıdaki aşağıdaki adımları izleyebilir veya sonuç sayfasına erişmek için doğrudan bağlantıya tıklayabilirler.
SBI PO sonucunu indirmek için doğrudan bağlantı
SBI PO Ön Değerlendirme Sonucu
SBI PO Prelims Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. sbi.co.in
Adım 2: Ana sayfada Kariyer bölümüne gidin ve mevcut bağlantıya tıklayın. SBI PO Prelims Sınav Sonucu 2022.
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, sicil numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: SBI Probationary Officer Prelims sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Sonucu indirin ve daha fazla referans için basılı bir kopyasını alın.
SBI, denetimli serbestlik görevlisi pozisyonu için adayları seçmek için üç aşamalı bir işe alım süreci yürütür. Başvuru sahipleri, SBI PO gönderisi için kısa listeye alınmak üzere Ön Elemeler, Esaslar ve Mülakat gibi tüm aşamalardan geçmelidir.
SBI PO 2022 ön eleme sınavı 17, 18, 19 ve 20 Aralık 2022 tarihlerinde ülke genelinde farklı vardiyalarda gerçekleştirilmiştir. Sonuçları çevrimiçi olarak kontrol etmek için adayların sicil numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi ile giriş yapması gerekir.
Adaylar, SBI PO Ön Sonucunu indirmek için yazıdaki aşağıdaki adımları izleyebilir veya sonuç sayfasına erişmek için doğrudan bağlantıya tıklayabilirler.
SBI PO sonucunu indirmek için doğrudan bağlantı
SBI PO Ön Değerlendirme Sonucu
SBI PO Prelims Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. sbi.co.in
Adım 2: Ana sayfada Kariyer bölümüne gidin ve mevcut bağlantıya tıklayın. SBI PO Prelims Sınav Sonucu 2022.
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, sicil numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: SBI Probationary Officer Prelims sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Sonucu indirin ve daha fazla referans için basılı bir kopyasını alın.
SBI, denetimli serbestlik görevlisi pozisyonu için adayları seçmek için üç aşamalı bir işe alım süreci yürütür. Başvuru sahipleri, SBI PO gönderisi için kısa listeye alınmak üzere Ön Elemeler, Esaslar ve Mülakat gibi tüm aşamalardan geçmelidir.