SBI PO Faz III Çağrı Mektubu 2023 yayınlandı, doğrudan bağlantı

ManK

New member

YENİ DELHİ: Hindistan Ulusal Bankası (SBI), Denetimli Serbestlik Görevlisi (PO) İşe Alım Sınavının III. Aşaması için giriş kartını yayınladı. Faz III sınavı 19 Mart 2023 olarak planlanmıştır. Faz II sınavını başarıyla geçen adaylar, giriş kartlarını resmi web sitesinden indirebilirler. SBI.
Giriş kartı, adayın adı, sicil numarası, sınav tarihi, sınav merkezi ve sınav sırasında uyulması gereken talimatlar gibi önemli bilgileri içerdiğinden adaylar için vazgeçilmez bir belgedir. Adayların, sınav günü herhangi bir aksilik yaşamamaları için giriş kartındaki tüm talimatları dikkatlice okumaları ve kesinlikle yerine getirmeleri tavsiye edilir.
Kabul kartını indirmek için, adaylar SBI resmi web sitesini ziyaret etmeli ve ‘SBI PO İşe Alımı için Faz III Kabul Kartını İndir’ bağlantısını tıklamalıdır. Daha sonra oturum açmak ve erişim kartlarına erişmek için kayıt numaralarını/rol numaralarını ve doğum tarihlerini/şifrelerini girmeleri istenecektir. Adaylar sınava giriş belgesini indirdikten sonra çıktısını almalı ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte sınav merkezine getirmelidir.
Giriş kartını taşımayan veya diğer uygunluk kriterlerini karşılamayan adayların sınava girmesine izin verilmeyeceğini belirtmek önemlidir. Bu nedenle, adayların giriş kartlarındaki tüm detayları dikkatlice kontrol etmeleri ve herhangi bir tutarsızlık olması durumunda derhal SBI yetkilileriyle iletişime geçmeleri tavsiye edilir.
Faz III – Grup Egzersizleri (GE), Mülakat
SBI PO işe alım sürecinin üçüncü aşaması aşağıdakilerden oluşur: Grup egzersizleri ve iş görüşmeleri.
GE toplam 20 puana sahipken, görüşme toplam 30 puana sahiptir.
Not: SBI Denetimli Serbestlik Görevlisi pozisyonu için adayların nihai seçimi, Aşama II ve Aşama III’te alınan notlara dayanmaktadır. I. Aşama sınavı doğası gereği yalnızca eleme niteliğindedir ve Aşama I’de alınan notlar nihai seçime dahil edilmeyecektir.
SBI PO Aşama 3. Giriş Kartı 2023’ü İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
Nasıl indirilir SBI PO Faz III çağrı mektubu 2023?
1. Adım: SBI resmi web sitesini ziyaret edin (https://www.sbi.co.in/).
Adım 2: Üst menü çubuğundaki “Kariyer” sekmesine tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Son Duyurular” seçeneğini seçin.
Adım 4: SBI PO Faz III çağrı mektubu ile ilgili bildirimi bulun ve üzerine tıklayın.
Adım 5: Uygun alanlara kayıt numaranızı ve şifrenizi/doğum tarihinizi girmeniz gereken yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
Adım 6: “Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 7: Çağrı mektubunuz SBI PO Phase III ekranda belirir.
Adım 8: Çağrı mektubunu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.